Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Nevşehirli çocukların aileleri ile tüm günü keyifle geçirmesi için Nevşehir Belediyesi birbirinden güzel etkinlikler hazırladı.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek Çocuk Şenliği programına aileler çocukları ile birlikte ücretsiz olarak katılabilecek.

Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103. yıl dönümünde Nevşehir Belediyesi, Nevşehirli çocuklar için muhteşem bir ‘Çocuk Şöleni’ hazırladı. Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen şölen, 23 Nisan Pazar günü Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Sabah saat 10.00’da başlayacak olan şenlikte, çocuklar için Kültür ve Sanat Merkezi bahçesine oyun parkurları yerleştirilecek. Tırmanma Duvarı, Büyük Kaydırak, Rodeo, Dart, Timsah Oyun Parkurunun olacağı şenlikte çocuklar aynı zamanda 10D Mobil Sinema keyfi yaşayacak. Ödüllü yarışmaların da düzenleneceği şenlikte çocuklara Nevşehir Belediyesi tarafından ikramlarda bulunularak çeşitli hediyeler dağıtılacak.

Aynı gün Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde ayrıca “Mini Mini Bir Kuş Müzikali” sahnelenecek. 13.00-15.00 ve 17.00 saatlerinde üç ayrı seans halinde sahnelenecek olan müzikali tüm çocuklar ücretsiz olarak izleyebilecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı