Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz Açık Hava Sinema Akşamları’nda bu kez çocuklar; yerli yapım animasyon filmi olan "Köstebekgiller Perili Orman"  ile eğlenceli vakit geçirecekler.

 

Gölcük Belediyesi ücretsiz Açık Hava Sinema Akşamları; bu kez çocuklar için hazırlıklara başladı. Şirinköy’de bulunan Gölcük İlçe Halk Kütüphanesi Bahçesi’nde kurulan dev ekranda 19 Ağustos Cuma akşamı, çocuklar için yerli yapım animasyon filmi olan "Köstebekgiller Perili Orman" filmi oynatılacak. Gölcük Belediyesi, etkinliğe gelmek isteyen çocuklar ve ailelerine; Ulaşlı Merkez Camii ve Yazlık merkezden hareket edecek servisleri ile ücretsiz ulaşım hizmeti verecek. Kütüphane bahçesine taşınacak çocuklar, patlamış mısır ve çay ikramı eşliğinde açık havada sinema izlemenin keyfini çıkaracaklar.

 

AÇIK HAVA SİNEMASINA ÜCRETSİZ ULAŞIM

Sinema için Gölcük Belediyesi tarafından iki ayrı noktadan ücretsiz servis hizmeti verilecek. 19 Ağustos Cuma günü saat 20.00'da Ulaşlı Merkez Cami yanından hareket edecek servis;  Halıdere merkez meydan, Yukarı Değirmendere çarşı merkezden, Yazlık merkezden hareket edecek servis; Hisareyn merkez ve İhsaniye merkez meydandan, Piyalepaşa ve Şehitler mahallelerindeki muhtarlıklar önünden hareket edecek servisler de çocuklar ve ailelerini sinema etkinliğine taşıyacak.

 

ÇOCUKLARIN SEVDİĞİ DİZİ BU KEZ SİNEMADA 

Küçük seyircilerin büyük bir ilgiyle takip ettikleri TRT Çocuk'ta yayınlanan ‘Köstebekgiller’ dizisinin, sinema filmi olarak beyaz perdeye aktarılan yapımın başrollerinde İnci Türkay ve Evrim Akın yer alıyor. Yönetmenliğini Mustafa Kotan'ın üstlendiği filmin çocuk oyuncuları ise; Yiğit Ege Yazar ve Reyhan Asena Keskinci.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı