AK Parti Seferihisar İlçe Teşkilatı, AK Parti İzmir İl Yöneticilerinin katıldığı Gönül Seferberliği Modeli ile 5 mahallede eş zamanlı buluşmalar gerçekleştirdi.

 

Seferihisar’da eş zamanlı olarak yapılan mahalle buluşmalarında ekiplere ayrılan AK Parti Seferihisar Teşkilatı Orhanlı, Kavakdere, Düzce, Turgut ve Ulamış Mahallelerinde vatandaşla bir araya geldi. AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın öncülüğünde gerçekleşen programa AK Parti Seferihisar İlçe Teşkilatı Yöneticilerinin yanı sıra AK Parti İl Başkan Yardımcıları Hayrettin Uçak, Nail Kocabaş, Muzaffer Sıtkı Yüksel, Hikmet Kaya, Harun Akdağ veBölge Koordinatörleri Yusuf Gültekin ile Ferhan Eroğlu da katıldı.

 

AK Parti Seferihisar İlçe Teşkilatı, AK Parti İzmir İl Başkanlığı ile birlikte Seferihisar’ın 5 farklı mahallesinde, eş zamanlı olarak gerçekleştirdiği Seferihisar Gönül Seferberliği Modeli ile bu kez de kırsal mahalleleri ziyaret etti. Gruplara ayrılarak Orhanlı, Kavakdere, Düzce, Turgut ve Ulamış Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Seferihisar Teşkilatı“Seferihisar’ın tüm köy ve mahallelerinde hemşehrilerimizle bir araya gelerek dertleriyle dertlenip, neşeleriyle neşeleneceğiz” vurgusu yaptı. Vatandaşın memnuniyetle ilgi gösterdiği programa AK Parti İl Başkan Yardımcıları Hayrettin Uçak, Nail Kocabaş, Muzaffer Sıtkı Yüksel, Hikmet Kaya, Harun Akdağ ve Bölge Koordinatörleri Yusuf Gültekin ile Ferhan Eroğlu da katıldı.

 

“Çiftçimizin ve üreticimizin her an yanındayız”

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Nail Kocabaş ile birlikte Orhanlı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Orhanlı Mahallesi Muhtarı Birgül Bozkurt’a geçirdiği rahatsızlık sebebiyle geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerine Kavakdere Mahallesi’nde devam eden Başkan Aydın, Kocabaş ile beraberindeki AK Parti İzmir ve Seferihisaryöneticileri Kavakdere Mahalle Muhtarı Murat Karaman ve Payamlı Mahalle Muhtarı Ersin Göçen ile birlikte Seferihisar Kavakdere Sulama Kooperatifi, Ürkmez Sulama Kooperatifi ve Payamlı Sulama Kooperatifi yöneticileriyle bir araya geldi. Kooperatif çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Aydınsulama noktasında yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Tarım faaliyetlerine, çiftçi ve üreticinin güçlendirilmesine önem verdiklerini vurgulayan Aydın, “İlçemiz tarım potansiyeli yüksek, verimli ve değerli topraklara sahip. Biz elimizdeki tüm imkânlarla çiftçimizin ve üreticimizin her an yanındayız” ifadelerini kullandı. Mahallelerdeki ihtiyaçların tespiti noktasından Mahalle Başkanlarının büyük önem taşıdığını söyleyen Başkan Aydın, Kavakdere Mahalle Başkanı Kerim Çolak’ı teşkilat çalışmalarına sunduğu destek için teşekkür etti.

 

“Kadın elinin değdiği her alan ve her iş yeşeriyor ve güzelleşiyor”

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Nail Kocabaş ile birlikte geçmiş dönem Kadın Kolları Başkanı Figen Calasın’ı çiçek üretimi yaptığı serasında ziyaret eden Başkan Aydın, kadın girişimi ve kadın emeğinin önemine değindi. Calasın’ı tebrik eden Başkan Aydın “Birbirinden güzel çiçeklerin üretildiği serasında yürüttüğü başarılı çalışmaları için kendisini tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Kadın elinin değdiği her alan ve her iş yeşeriyor ve güzelleşiyor. Bunun güzel örneklerinden biri de burası” diye konuştu. Vefa vurgusu yapan Başkan Aydın, “Kadın Kollarımız teşkilatımızın çok kıymetli bir parçası. Yürüttüğümüz tüm çalışmalarda Kadın Kollarımızın emeği, özverili çalışmaları ve katkılarının önemi yadsınamaz. Geçmiş dönem Kadın Kolları Başkanımız Sayın Figen Calasın’a teşkilatımıza verdiği emekler içintüm teşkilatımız adına teşekkür ediyorum. Vefa gönülleri bir tutar, zamanı korur, gayreti bereketlendirir. Teşkilatımız Figen ablamız gibi çok kıymetli isimlerin emekleriyle başarılı hizmetlere imza attı, bizim görevimiz bu bağı sağlam tutup el ele daha başarılı hizmetlere imza atmak” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı