Sektörünün öncü şirketlerinden olan Alarko Holding , kendi bünyesinde ve bağlı şirketlerinde  genç yeteneklerin gelişimine destek olacak yeni bir staj programı başlatıyor. Alarko Şirketler Topluluğu’nun Yenibirlider Derneği iş birliği ile hayata geçirdiği ALL MY WAY Staj Programı kapsamında gençler, Alarko Carrier’da staj yapma imkânı bulacak. Gençleri geleceğin iş dünyasına hazırlayacak programa 5 Mayıs’a kadar başvurulabilecek. 

Alarko Şirketler Topluluğu’nun öncülüğünde uygulanan ALL MY WAY Staj Programı kapsamında Alarko Carrier, genç yeteneklere kapılarını açıyor. Yenibirlider Derneği iş birliği ile uygulanacak ve gençlerin kariyer yolculuklarına destek verecek Program kapsamında, bu yıl ilk kez iki ayrı dönemde öğrenci kabul edilecek. İlk dönem programı 3-28 Temmuz tarihleri arasında, ikinci dönem programı 7 Ağustos -4 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Programda gençlere eğitim, simülasyon, proje yönetimi, takım çalışmaları ve etkinliklerle zengin bir gelişim alanı sunulacak. 

Başvurular 5 Mayıs’a Kadar Sürecek 

ALL MY WAY Staj Programı kapsamında Alarko Carrier’da açılacak kontenjana, üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler, Sosyoloji, Psikoloji, Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği veya ilişkili bölümlerinde öğrenim gören 3. sınıf öğrencileri başvurabilecek. Başvurular https://lnkd.in/enPgfJMp bağlantısındaki form doldurularak yapılabilecek. Kazananlar, gerekli kriterleri karşılayan adaylarının başvurularının ardından yapılacak seçme ve değerlendirme ile belirlenecek. Öğrenciler çevrimiçi başvuru formunu doldurduktan sonra yapay zekâ mülakatı ve insan/organizasyon mülakatı aşamaları sonucunda şantiye ve yurt dışı haricinde tüm gruplarda yönetim ve mühendislik alanında staj yapma imkânı bulabilecek. 

ALL MY WAY Staj Programı çatısı altında online eğitim programları, proje çalışması, deneyim paylaşımları, seminerler, simülasyonlar, envanter uygulaması ve geri bildirim buluşmalarını içeren zengin bir gelişim programı uygulanacak. Gençlerin kariyer yolculuğundaki adımlarına eşlik edecek ve dört hafta sürecek Program, 5 Mayıs tarihine kadar başvuruları kabul edecek. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı