Türkiye’de müzik sektörünün yıldız ismi, yaptığı tüm işlerle başarı ve rekora koşan Aleyna Tilki, dünya yıldızları yolunda bir ilke daha imza atıyor.  Türkiye’de bir müzik starı ve TikTok fenomenleri, DİMES reklamı için ilk kez birlikte kamera karşısına geçiyor.  Dünya yıldızlarının son yıllarda sıkça kariyerlerinde kullandıkları bu platform, gençler arasında en popüler uygulama. Aleyna Tilki, reklam müziğinin yanı sıra yaza damga vuracak bir de video klip hazırlıyor. Aleyna Tilki’li DİMES reklamı 6 aylık bir çalışmanın sonucu olarak hayata geçecek. Aleyna bu projede de yeni bir rekora koşmayı planlıyor.

Aleyna Tilki, DİMES’in yeni reklam filminde rol alıyor. Aleyna Tilki, dünya yıldızlarının büyük ilgi gösterdiği, gençlerin favori sosyal medya uygulaması TikTok platformunda ülkemizde de bir ilke imza atıyor. Bir müzik starı ve TikTok fenomenleri, bir reklam için ilk kez birlikte kamera karşısına geçiyor. Aleyna Tilki 6 aydır bu proje üzerinde çalışıyor.

Türkiye’de 20 milyon aktif kullanıcısıyla nüfusun yaklaşık 4’te birine hitap eden TikTok, günümüzün bir gerçeği haline gelmiş durumda. Dünya yıldızları da TikTok’u çok aktif şekilde kullanıyor, dünyada her 10 video klibin 7’si TikTok’ta lanse ediliyor. Birçok ünlü yıldız, şarkıları, klipleri ve danslarıyla TikTok’ta takipçilerine sesleniyor.

Dünyadaki örneklere baktığımızda Jennifer Lopez, platformun en çok takip edilen kişisi olan Charli d’Amelio ile video klip çekerken, Shakira şarkı ve dans paylaşımlarıyla TikTok’ta kendine özgü bir tarz yaratıyor.

Tüm Türkiye’nin beğendiği müzik starı Aleyna Tilki, dünya yıldızlarının izinden giderek ülkemizde bir ilke imza atıyor, DİMES reklam çalışması için bir araya geldiği TikTok fenomenleriyle bir de video klip çekiyor. Bir müzik starı ve TikTok fenomenleri, bir reklam ve bir video klip için ilk kez birlikte kamera karşısına geçiyor. Türkiye için bir ilk olan bu video klip, ilk olarak TikTok’ta, daha sonra tüm platformlarda yayınlanacak.

Bu projede yer almaktan heyecan duyduğunu söyleyen Aleyna Tilki, “Benim de çok sevdiğim, Türkiye’nin önemli, lezzetli ve sağlıklı markalarından biri olan DİMES ile TikTok’un en sevilen isimleriyle heyecan veren bir projenin hazırlıkları içerisindeyiz. Altı aydır bu proje için hazırlanıyoruz, çalışıyoruz. Bu projeyi benim için cazip kılan DİMES’in yeniliklere çok açık ve yerli bir marka olması ve ülkemizi temsil etmesi. Projemiz, Türkiye’de bir ilk olacak ve çok yankı yapacak. Reklam müziğinin yanı sıra yaza damga vuracak bir de video klip hazırlıyoruz. Projenin TikTok’ta başlaması ayrıca güzel. Dünya’da bunun örnekleri çok. Türkiye’de milyonlara hitap eden TikTok’un en güzel yanlarından biri de gençliği ve geleceği yakalamak.” dedi.

DİMES reklam filminde Aleyna Tilki’ye, 7.3 milyon takipçiye sahip mavi tikli TikTok fenomeni Cemre Solmaz ve 5.1 milyon takipçiye sahip mavi tikli TikTok fenomeni Buse Korkmaz’ın yanı sıra çok sevilen 6 TikTok fenomeni de eşlik ediyor. Reklamda yer alan genç TikTok fenomenlerinin toplam takipçi sayısı 30 milyona ulaşıyor.

Reklamania Creative’in kreatifini ve prodüksiyonunu üstlendiği DİMES & ALEYNA projesinde, ajansın bünyesinde bulunan Cats &Dogs yetenek ve dijital ajansı TikTok fenomenleri iş birliğini sağlıyor. Hazırlanan reklam filminin, Temmuz ayında gösterime girmesi planlanıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı