HTC’nin yeni amiral gemisi cihazının inceleme videosundan sonra yüksek çözünürlüklü fotoğrafları da sızdı. İşte ete kemiğe bürünmüş All New HTC One.

Tayvan menşeli telefon üreticisi HTC, önümüzdeki ay yeni amiral gemisini duyuracağını açıklamıştı. “All New HTC One” isminde olması beklenen bu cihaz hakkında daha tanıtılmasına aylar varken sızıntı haberleri gelmeye başlamıştı. Son olarak bir YouTube kullanıcısı “All New HTC One”‘ın incelemesini paylaşmıştı.

Donanımı güçlü olacak!

Snapdragon 801/805 işlemci ve 3 GB Ram gibi güçlü bir donanım ile gelmesi beklenen yeni amiral gemisinin, Android 4.4.2 KitKat ve yeniSense arayüzüne sahip olacağı belirtiliyordu. Beklenen bu özelliklerin dışında cihazın çift arka kamera ve çift flaşa sahip olacağı sızdırılan görsellerde açıkça görünüyordu.

htc-one-m8-100314-31394409397Çift arka kamera ne işe yarayacak?

True Tone Flash isimli bu çift flaşın ten rengini daha doğal yansıtacağı bilinse de, çift arka kameranın ne gibi bir farklı özellik sunacağı hakkına en ufak bir bilgi bulunmuyor. Daha önceki “All New HTC One”‘ın kamera ve yeni Sense arayüzü ile ilgili olan sızıntıları bugün paylaşılan görseller iledoğrulanmış oldu.

Kaynak: http://shiftdelete.net/all-new-htc-one-ete-kemige-burundu-50909.html