HAYAL KIRIKLIKLARI, SIRLAR VE YENİ KARŞILAŞMALAR

 

Aslında Özgürsün övgü toplayan başlangıcının ardından yine ses getirecek bir bölümle geldi. Kadınların birbirlerine nasıl her koşulda destek verdiklerini samimi bir şekilde işleyen bölümde, başrol oyuncuları Deniz Çakır ile Bade İşcil’in duygusal bakımdan zorlayıcı sahnelerdeki performansları dikkat çekti. Başarılı oyuncu Alican Yücesoy da ilk kez bu bölümde yer aldı. 

 

Aslında Özgürsün bu hafta, kadınların onlara doğru yolu gösteren hislerine ve birbirlerine verdikleri koşulsuz desteğe dair samimi bir bölümle geldi. Berna, aldığı zor kararı Sinan’dan gizlediği için suçluluk duyarken, Sinan’ın aslında onu hayal kırıklığına uğratacak başka bir sırrı olduğunu öğrendi. Diğer yanda Belgin, evliliğindeki sorunlarla ve benliğine dair yitirdikleriyle yüzleşmeye başladı. Kız kıza çıkılan meyhane gecesinde ise hayatını değiştirecek biriyle tanıştı.

 

Dizide, eğlence ve hüznün bir arada yaşandığı meyhane sekansı oldukça dikkat çekiciydi. Başarılı oyuncu Alican Yücesoy, özgür ruhlu bir çevre aktivisti olan Ömer rolüyle ilk kez bu sahnede hikayeye dahil oldu. Bade İşcil ise meyhane sahnesindeki dans performansıyla göz doldurdu.

 

Yazdıkları ve fikirleriyle Türkiye’de kadın hakları konusunun geniş kitlelerce konuşulmasını sağlayan ilk isimlerden olan gazeteci-yazar Duygu Asena’nın sürükleyici eseri ile aynı adı taşıyan “Aslında Özgürsün”, Belgin ve Berna isimli 40 yaşlarındaki iki çocukluk arkadaşı kadının özgürlük ve kimlik arayışlarını anlatıyor. Dizinin senaristliğini ve yönetmenliğini Ali Kemal Güven üstleniyor. İlerleyen bölümlerde, Alican Yücesoy, Berk Cankat, Ceren Taşçı, Perihan Savaş, Aslı İçözü ve Nurhan Özenen gibi başarılı oyuncuların da izleyici karşısına çıkacağı yapımda, usta oyuncu Zuhal Olcay ise konuk oyuncu olarak Duygu Asena’nın kendisini canlandırıyor. 

 

“Aslında Özgürsün”, yeni bölümleri her hafta Pazartesi günü GAİN’de yayında. 

 

GAİN şimdi yıllık abonelik seçeneği ile ayda 13,90 TL (yıllık 166,8 TL) ödeyerek tüm içerikleri avantajlı fiyatla izleme seçeneği sunuyor. Aylık olarak ise, kredi kartı ve banka kartı ile 21,90 TL’ye abonelik gerçekleştirilebiliyor. GAİN Orijinal içeriklerinin ilk bölümleri ve içeriklerin bir kısmı her zamanki gibi ücretsiz izlenebiliyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı