hep kitap, Avril McDonald’ın Kurt ve Gölge Canavar, Kurt ve Yavru Ejderha ve Kurt’un Renkli Montu ile “Cesur Hisset” serisini okurlarla buluşturuyor. Bu seri, tüm çocukların zorlayıcı duygularla başa çıkmasına yardım edecek.

 

4-7 yaşındaki çocuklar için büyük duygular hakkında küçük hikayelerden oluşan Cesur Hisset dizisi, çocukların duygularını yönetmelerine ve öz farkındalıklarının artmasına yardım edecek basit stratejiler sunuyor. 

 

Cesur Hisset serisindeki 3 kitapta da, çocukların duygusal gelişimlerine yardımcı olmak isteyen yetişkinlere ilham verebilecek fikir ve etkinlikler yer alıyor. Berrak İdiman’ın İngilizce aslından dilimize çevirdiği Cesur Hisset serisinde yer alan basit, pratik ve eğlenceli etkinlikler, okumayı daha da zenginleştiriyor.

 

Kurt’un Renkli Montu

Bazen birileri bizi incitir. Kendimiz olmaya devam edip kalbimizi açık tutabilmek içinse cesur olmamız gerekir. Bunu yaptığımızda güzel sürprizlerle karşılaşabiliriz!

 

Kurt ve Gölge Canavar

Hayat bazen korkutucu olabilir ama korkunç şeyleri o kadar da korkunç olmayan hale getirecek pek çok harika yöntem vardır. Hatta bu numaralarla eğlenebilirsiniz bile!

 

Kurt ve Yavru Ejderha

Kimse endişeleri sevmez. İşte bu yüzden, endişeli bir zihni dinlendirmenin yollarını bilmek iyidir!

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı