AXA Grubu’nun organizasyon yapısını yeniden şekillendirerek ortaya koyduğu yönetim stratejisi doğrultusunda AXA Sigorta, CEO Yavuz Ölken liderliğinde AXA Avrupa CEO’su Antimo Perretta’ya bağlı olarak çalışmalarını sürdürecek.

AXA Grubu’nun mart ayında 2023 stratejik planını (Driving Progress) uygulamak üzere üst düzey yönetici ekibinde yaptığı değişiklikleri duyurmasının ardından AXA Sigorta’nun AXA Avrupa Bölgesi’ne dahil edildiği açıklandı. AXA Sigorta, CEO Yavuz Ölken liderliğinde AXA Avrupa’ya bağlı olarak çalışacak ve şirketin raporlaması AXA Avrupa CEO’su Antimo Perretta’ya yapılacak. AXA Sigorta; Sigorta 4.0 yaklaşımı, güçlü mali yapısı, esnek bilgi teknolojileri alt yapısı, acenteleriyle olan yakın bağı ve müşteri memnuniyetine verdiği önem ile AXA Grubu’nun başarısında önemli bir konuma sahip olarak öne çıkıyor. 

 

AXA Avrupa CEO’su Antimo Perretta, “AXA'nın amacını ve yenilikçi bakış açısını benimseyen AXA Sigorta ile çalışma fırsatı bulduğum için mutluyum. AXA Sigorta'nın "Geleceğe Hazır" vizyonunu destekliyorum. Bu vizyonun Türk sigorta pazarında güçlü ve sürdürülebilir bir etki yaratmaya devam edeceğinden eminim. AXA'nın Türkiye'deki geleceğine inancımız tamdır.” dedi. 

 

AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken, “AXA Sigorta olarak AXA Grubu’nun yönetim şemasında gelişmekte olan ülkeler grubundan gelişmiş pazarların bulunduğu Avrupa grubuna dahil olmak heyecan verici. AXA Grubu’nda stratejik önceliklerin uygulanmasını hızlandırmak için yenilenen liderlik ekibi ve sadeleştirilen organizasyon yapısının AXA Sigorta olarak yürüttüğümüz çalışmaları daha da güçlendireceğine eminim. Müşterilerinin hasar yönetim süreçlerinin önemli ölçüde optimizasyonunu sağlayan AIconic hasar projesi, finansal gücü, bilgi teknolojilerinin dönüşümüne odaklanarak güçlenen bilgi teknolojileri becerileri ve teknik becerilerin dahil olduğu güçlü bir inovasyon odağı ile işimizde çığır açan ilerlemeler sağlamayı taahhüt ediyoruz.  Ayrıca Dünya için Hareket Et girişimi ve AXA Tüm Kalplerde Gönüllüleri aracılığı ile yürütülen gibi kurumsal sosyal sorumluluk faaliyetleri ile marka amacımızı da odağımızda tutuyoruz. Tutkulu büyüme yolculuğuna, müşterilerimiz için güvenilir bir çözüm ortağı olma hedefiyle hayata geçirdiğimiz sigortacılık çözümlerimizle, sigorta sektörüne öncülük etmemizi sağlayan Sigorta 4.0 yaklaşımımızla, güçlü acente ağımız ve yenilikçi bakış açılarıyla bizi oyunda hep bir adım önde tutan çalışma arkadaşlarımızla devam edeceğiz.” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı