İstanbul, Adana ve Kayseri illerinde toplamda 4 şubesiyle ikinci el otomobil alım-satım sektöründe hizmet veren Aykan DOD’'un 5. Şubesi Osmaniye Aykan DOD, DOD Marka Müdürü Erol Ay ve DOD Bölge yöneticisi Can Acar’ın katılımlarıyla hizmete açıldı. 

 

Tüm 2.el satış noktalarıyla, Türkiye’nin en büyük showroomlarına hizmet sağlayan Osmaniye Aykan DOD, her marka ve model 2. el araçlara yer vermektedir. Kilometresi ve trameri yüksek, ekspertizi yoğun işlemli araçları ise bünyesinde barındırmamaktadır. 

 

“Burada yoğun ekspertiz işlemli araçlar yer almıyor”

Stoklarındaki her aracın TSE onayından geçtiğini dile getiren Osmaniye Aykan DOD şube müdürü Yunus Emre Yoğurtoğlu; “Satışa sunduğumuz her araç ihtiyaç doğrultusunda karoseri iyileştirme ve kozmetik iyileştirme aşamalarından geçmektedir. Bununla birlikte şubelerimizde müşterilerimize tek bir noktadan alternatif kredi seçenekleri, 101 nokta kontrolü, trafik ve kasko sigorta seçenekleri hizmetleri de sağlanmaktadır” diye belirtti. 

 

Aykan olarak önümüzdeki dönemlerde Türkiye genelindeki şubelerinin sayısını artırmayı hedeflediklerini vurgulayan Yoğurtoğlu; “Şubelerimizde yoğun ekspertiz işlemli sorunlu araçlara yer vermediğimiz gibi araçları satışa sunmadan önce bakım onarıma dair gerekli tüm kontrollerini de sağlıyoruz. Aykan DOD olarak tüm şubelerimizde 100 müşteri memnuniyeti en çok dikkat ettiğimiz en hassas önceliğimizdir. Misafirlerimizle temas ettiğimiz her noktada uzman kadromuzun güler yüzlü hizmetini göreceksiniz” diyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı