CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Kurban Bayramı öncesi Karasu ilçe esnafını ziyaret etti. CHP'nin vatandaşın sorunları dile getiren bir parti olduğunu belirten Başkan Keleş:"İktidar olduğumuz ilk an ülkenin bel kemiği olan esnafa sahip çıkacağız."dedi.
 
 
"CHP HEYETİNDEN KARASU'YA ÇIKARTMA"
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş beraberinde Karasu İlçesinde İl Başkan Yardımcıları Gönül Yıldız İrsi ve Dr. Sacit Caner, Gençlik Kolları İl Başkanı Emel Akçil, İlçe Başkanı Aykut Süt ve ilçe  yöneticileri ile birlikte Kurban Bayramı öncesi çeşitli temaslarda bulunmak üzere Karasu'ya gitti. Burada önce Türkiye Muharip Gazileri Derneği Karasu açılışına ardından esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Keleş, "Önümüzdeki ilk seçimde hak, hukuk ve adaletin yeşereceği, karanlıktan aydınlığa geçişin olacağı yarınları temenni ediyoruz."dedi.
 
 
VATANDAŞLARIN BAYRAMINI KUTLADI 
 
Her gün bir ilçede esnafla, STK’larla buluştuklarını; bugün ki duraklarının da Karasu olduğuna dikkat çeken Keleş, "Sakarya’da ana muhalefet olarak bizler genel merkezimizin ürettiği politikaları, yerelde ürettiğimiz politika ve projeleri halka anlatmakla yükümlüyüz. Bu görevi 24 saat boyunca en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Karasu’da vatandaşların hem bayramını kutluyor hem de aile destekleri sigortası hakkında bilgi veriyoruz."şeklinde konuştu. 
 
 "HAK, HUKUK VE ADALET YEŞERECEK"
 
 Karasu’daki gençlere yönelik projelerini anlatan ve İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi kitapçığını dağıtan Keleş, " Önümüzdeki ilk seçimde hak, hukuk ve adaletin yeşereceği karanlıktan aydınlığa geçişin olacağı yarınları temenni ediyoruz” dedi. Karasu’da gezdiğimiz esnaflar saat ikiye gelmesine rağmen siftah yapamadıklarını söylediler. Her gittiğimiz dükkanda birebir serzenişlere rastladık. Herkes iflasın eşiğinde, dükkanın kârdan çok zarar ettiğini söylüyorlar. Artık kendilerini idame ettiremediklerini, alınan fiyatların hayat pahalılığını karşılamadığını söylüyorlar. Bizler de vatandaşlarımıza partimiz iktidarlığında bu yaşadıklarının son bulacağının sözünü verdik."diye konuştu. 
 
 "ESNAF ÜLKENİN ORTA DİREĞİ"
 
Esnafın ülkenin orta direği olduğunu belirterek CHP'nin esnafa yönelik projelerinin yazılı olduğu broşürleri  vatandaşlara dağıtan  Keleş; “Esnaflarımızı esnaf bankasına, halk bankasına bağlayacağız. Esnaflarımız için başta vergi olmak üzere diğer koşullarda iyileştirme yapacağız. Esnafımız bizim yönetimimizde rahat bir nefes alacak. Biz CHP olarak esnafın, tarımın, hayvancılığın, köylünün, işçinin umudu olarak ortaya çıktık. Esnafın umudu olmak için yola çıktık. Bizler hem endüstrideki kardeşlerimize hem esnafa hem de halka kelam verdik. CHP’nin projelerinden bahsettik. Seçimde sanayi esnafının da, pazar esnafın da, halkın da, emeklinin de, minimum ücretlinin de, memurun da, özelde çalışanın da yüzü gülecek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı