Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Ramazan Bayramı öncesinde 24 mahalle muhtarını ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Mahallerde süren çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Sandal “Muhtarlarımızla hem bayramlaştık hem de talep ve önerilerini dinledik. Bayraklımız için omuz omuza çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

ÇİÇEK VE ÇİKOLATA TAKDİM EDİLDİ

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Ramazan Bayramı dolayısıyla 24 mahalle muhtarını tek tek gezerek bayramlarını kutladı. Muhtarlara çiçek ve çikolata takdim eden Başkan Sandal, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı, talep ve önerileri dinledi.

“BARIŞ VE HUZUR DİLİYORUM”

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Bayraklımızda, muhtarlarımızla birlikte dayanışma içinde bu zorlukları aşmaya gayret ediyoruz. Sokaklarımız onlar sayesinde daha güzel. Demokrasimizin temel taşı ve en yakın çalışma arkadaşlarım muhtarlarımızı özverili çalışmalarından dolayı kutluyor, aileleri ile birlikte huzurlu bir bayram geçirmelerini diliyorum” dedi.

MUHTARLARDAN SANDAL’A TEŞEKKÜR
Belediyenin mahallelerde sürdürdüğü çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getiren muhtarlar ise, Başkan Sandal’a teşekkür etti. Mahalle sakinlerinin özellikle, temizlik, asfaltlama ve park çalışmalarından dolayı mutlu olduğunu ifade eden muhtarlar, mahallelerindeki ihtiyaçları da söyleyerek, talep ve önerilerini iletti. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı