Uluslararası kripto para borsalarından BNS’nin Türkiye yapılanması BNS Türkiye hazine avını başlatıyor. İstanbul'daki tarihi ve önemli noktalara yerleştirilmiş 10 ipucunu bulan ilk kişi 350 bin TL değerinde olan 1 Bitcoin kazanacak. BNS Hazine Avı’nda en çok arkadaşını davet eden yarışmacı da 100 bin TL değerinde Bitcoin’in sahibi olacak. 

 

Yarışmacılar, hazine avına öncelikle online ortamda başvuru yapıp ardından 17-19 Ekim tarihleri arasında İstanbul'un çeşitli noktalarında yer alan BNS Hazine Avı standlarından kesin kayıt yaptırabilecekler. Hazine avı 20-23 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

 

BNS Türkiye; dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan İstanbul’da düzenleyeceği hazine avıyla tarihle dolu sokakların tadını çıkarmak isteyenleri eğlenceli bir yarışmada buluşturuyor.

 

İstanbul’un tarihi noktalarına yerleştirilen 10 ipucunu bulmaya dayanan oyunda, tüm ipuçlarını bulan ilk kişi 350 bin TL değerinde olan 1 Bitcoin kazanacak. Ayrıca, en çok arkadaşını davet eden yarışmacı 100 bin TL, arkadaşını davet eden herkes ve davet edilen kişi de 100 TL değerinde Bitcoin kazanacak.

 

Hazine avı 20-23 Ekim’de

Yarışmacılar, BNS Hazine Avı'na öncelikle online ortamda başvuru yapıp ardından 17-19 Ekim tarihleri arasında İstanbul'un çeşitli noktalarında yer alan BNS Hazine Avı standlarından kesin kayıt yaptırabilecekler.

 

Kayıt esnasında kendileri için özel hazırlanmış QR kodlu tişörtlerini teslim alan yarışmacılar, QR kodlarıyla arkadaşlarını davet ederek hemen kazanmaya başlayacaklar. 20-23 Ekim tarihlerinde başlayacak BNS Hazine Avı ipuçları BNS Türkiye’nin resmi Twitter hesabından her gün açıklanacak. Son gün, son hedefi en hızlı tamamlayan kişi 1 Bitcoin'in sahibi olacak.

 

 Hazine avının tüm altyapısı BNS Global tarafından sağlandı

BNS Türkiye Ülke Müdürü Serdar Özerman, “Yarışma için dünyanın birçok ülkesinde yer alan yazılımcılarımız çok kısa sürede hazine oyunu mekaniğini hazırladı ve tüm yapı kendi bünyemizde tasarlandı. Bunun da BNS’nin teknolojik altyapısının gücünün ve esnekliğinin bir kanıtı olduğu düşüncesindeyiz” diyor.

 

BNS Türkiye faaliyetlerine ciddi anlamda yatırım yaparak başladı

BNS Hazine Avı ile finansal okuryazarlığa katkı yaparken kripto dünyasının aslında gerçek hayatla ne kadar bağlantılı olduğunu göstermeyi hedeflediklerinin altını çizen Özerman, “Geleceğin finansal sistemini oluştururken tarihimizin ilk ticari ve finansal unsurlarını baz alarak dünyanın ekonomik anlamda daha özgür ve barışçıl hale gelmesi için katkı sağlamak istiyoruz” dedi.

 

Türkiye’nin kriptoyu güçlü bir şekilde benimsemiş ülkeler arasında yer aldığının altını çizen Serdar Özerman, “Faaliyetlerimize Türkiye’de ciddi anlamda yatırım yaparak başladık. BNS Türkiye olarak ülkemizde hızlı bir şekilde büyümeyi ve yatırımlarımızla istihdam yaratmayı hedefliyoruz. Türkiye, dünyanın en büyük 19’uncu ekonomisi ve çok güçlü bir potansiyele sahip, dünya çapında çok sayıda güçlü ürünümüz var ve bunları doğru bir takvimle Türkiye'ye getirmek istiyoruz” şeklinde sözlerine devam etti.

 

Her ülkenin dinamiklerine özgü finansal araçları kullanıcılarla Blockchain teknolojisi sayesinde buluşturan BNS’nin Türkiye yapılanması BNS Türkiye hazine avını başlatıyor. BNS Türkiye; 2017 yılında kurulan BNS’in, BNS MENAT koluna bağlı bir iştirak olarak konumlanırken, dünyada 5 milyondan fazla kullanıcısı ve sunduğu kripto tabanlı ürünlerle dikkat çekiyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı