Gerek müşteri gerekse çalışan mutluluğu için dijitalleşme ve teknolojiyi iş süreçlerinin tamamına entegre eden Boyner bu kapsamda yeni RPA (Robotik Süreç Otomasyonu) projesini hayata geçirdi. RPA projesinin detayları 23 Eylül tarihinde tüm Boyner çalışanlarının katıldığı dijital bir toplantıda aktarıldı. Toplantıda söz alan Boyner Grup IT ve Dijitalden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Omni-Channel Genel Müdürü Cengiz Gürer tüm iş süreçlerinde teknoloji ve dijitalleşmenin öneminden bahsederken, projenin çözüm ortağı olan UiPath’in Satış Direktörü Volkan Kılıç dünyada ve Türkiye’de uygulanan RPA teknolojisinden örnekler verdiBoyner’de hayata geçen RPA teknolojisi ve süreçlerini anlatan Boyner Büyük Mağazacılık Süreç Direktörü Çiğdem Özkan Akgün da Boyner’in yeni Dijital Takım Arkadaşı olarak lanse edilen ve BODİ adı verilen robotu çalışanlarla tanıştırdı. 

RPA (Robotik Süreç Otomasyonu) teknolojisinde yazılım robotları, çalışanlar tarafından yürütülen tekrar eden ve kesinlik bekleyen görevleri otomatikleştirerek iş yükünü azaltıyor, zamandan tasarruf sağlıyor ve çalışanların daha yüksek değerli işlere odaklanmalarına olanak tanıyor. 

BODİ’den Sürpriz Doğum Günü Kutlaması

RPA (Robotik Süreç Otomasyonu) proje detaylarının anlatıldığı toplantıda anime bir karakter olarak toplantıya katılan BODİ yürüttüğü işlerle ilgili bilgi verirken, eğlenceli yanıtlarıyla toplantıya renk kattı. BODİ lansmanda çalışma arkadaşı Boyner Grup CEO’su Cem Boyner’in doğum günü olduğunu da unutmadı ve doğum günü şarkısı çalarak Boyner’deki çalışma arkadaşları ile birlikte sürpriz bir şekilde Cem Boyner’in doğum gününü kutladı.

Rutin, tekrar eden işleri robotlar üstleniyor, verimlilik artıyor

Operasyonel, tekrar eden ve kesinlik bekleyen işleri üstlenen robotlar hız ve artan üretkenliğe olanak tanırken, müşteri ve çalışan mutluluğunu artırıyor, sıfır hata ve daha az risk sağlıyor. Çalışanlar için daha yaratıcı, kendilerini geliştirebilecekleri alanlarda daha verimli olabildikleri iş fırsatları yaratıyor.

Boyner, çalışan mutluluğu ve verimlilik için önümüzdeki dönemde daha çok robotu iş süreçlerine dahil edecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı