Burhaniye Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Kalamış Khalkedon takımını yenerek grup liderliğiyle play-off’lara kaldı.

 

Burhaniye Belediyespor Kadın Basketbol takımı güçlü rakibi Kalamış Khalkedon’u kendi sahasında 58-79 skor ile yenerek liderliğe oturdu. İstanbul Caferağa Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakanın 1. periyodu 16-10 tamamlanırken 2. Periyot 18-25, 3. periyot 4- 25 kazanan siyah beyazlı takım 4. Periyodu da 20-19 tamamlayarak güçlü rakibini 58-79 mağlup etti.

 

Aldığı bu galibiyetle grupta liderlik koltuğuna oturan Burhaniye Belediyespor Kadın Basketbol takımı play-off müsabakalarına kalarak büyük başarı elde etti. Burhaniye Belediyespor Play-off’ta oynanacak maçlar sonrası bir üst lige çıkmaya hak kazanacak.

 

Sporcular ve teknik heyeti tebrik eden Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Playoff müsabakalarını da başarı ile tamamlayarak finallerde Burhaniye Belediyespor’un bayrağını dalgalandırmak istediklerini bunun için takıma sonuna kadar güvendiğini belirtti.  

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı