“Zoraki Kral”, “Sefiller”, “İşkence Okulu”, “Danimarkalı Kız” gibi yapımlardan tanıdığımız Oscarlı yönetmen Tom Hooper’ın Yönetmenliğini üstlendiği ünlü “Cats” müzikalinden uyarlanan filmden yeni bir tanıtım fragmanı yayınlandı.

“Merakla beklenen “Cats” uyarlaması yıldız dolu oyuncu kadrosu ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Filmin oyuncu kadrosunda Idris ElbaRebel Wilson, Ian McKellenJudi DenchJennifer HudsonJames Corden ve Taylor Swift  gibi gözde isimler yer alıyor.  T.S. Eliot eseri ve Andrew Lloyd Webber müzikalinden uyarlanan filmin senaryosunu ise “Cats”in Oscarlı yönetmeni Hooper, Lee Hall ile birlikte kaleme alıyor.

Yüksek kalite de efektler ile, görsel de bir şölen sunacak olan filmde, kostüm ve makyaj yerine VFX adı verilen bir görsel efekt teknoloji kullanılacak.

“Cats” ülkemizde de tüm dünya ile neredeyse aynı anda 20 Aralık 2019 tarihinde vizyondaki yerini almış olacak. “Cats”ten yayınlanan ve kamera arkası görüntülerinde yer aldığı son tanıtım videosunu yukardan izleyebilirsiniz.

Kaynak: https://www.sinemalar.com/haber/8035/cats-uyarlamasindan-yeni-bir-tanitim-videosu-geldi