Caz müziğinin usta isimleri “Lüleburcaz Konserleri” kapsamında Lüleburgaz’a geldi. Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’nde (LYSA) gerçekleştirilen konserde sanatseverler cazın ritmiyle unutulmaz bir gece yaşadı.

Lüleburgaz Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl başlattığı Lüleburcaz Konserleri’nin ikincisi dün akşam LYSA’da gerçekleştirildi. LYSA Cahit Irgat Salonu’nda gerçekleştirilen konserde cazın ustaları sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Konseri izlemeye gelenler arasında Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli de yer aldı. Büyük bir ilgi gören konserde piyanoda Evrim Demirel, kontrbasta Kağan Yıldız, trompette Barış Doğukan Yazıcı ve trombonda Bulut Gülen yer alırken Türkiye’nin yetiştirdiği önemli müzisyenlerden Berke Özgümüş ve Ece Göksu da konuk sanatçı olarak sahne aldı.

Bilim ve sanat vurgusu!

Konserin sonunda sahneye çıkan Başkan Gerenli, sanatçılara yaşattıkları unutulmaz gece için teşekkür etti. Gerenli, kentlerin bilim ve sanatın ışığında ilerlemesiyle aydınlık yarınlara ulaşabileceği vurgusunu yaparak, “Her şeyin sevgiyle başladığı, bilim ve sanatın ışığında ilerleyen kent Lüleburgazımızda, bize bu unutulmaz geceyi yaşatan sanatçılarımıza ve sanatseverlerimize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı