CHP Adıyaman İl Başkanı Burak Binzet, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere ile birlikte beldelerde yaşayan vatandaşlarla bir araya gelerek bölgede yaşanan sorunları dinledi.
CHP’liler Adıyaman’da il ve ilçe örgütleri, belediye başkanı, il genel meclis üyeleriyle birlikte Belören, Yukarıkarakuyu ve Çelik, Balkar, Bağlarbaşı, Yarbaşı köylerini ziyaret ederek, bölgedeki sorunları yerinde dinledi.
“VATANDAŞ HÜKÜMETTEN SESLERİNİN DUYULMASINI BEKLİYOR”
Gerçekleştirilen ziyaretlere ilişkin konuşan CHP Adıyaman İl Başkanı Burak Binzet, “Köylerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızın yaşadığı sorunlarını yerinde dinleyerek taleplerini aldık. Bölgelerde altyapı ve 2B arazilerindeki tapu sorunu ile beraber içme suyu, ödenen elektrik bedellerinin fahiş olması gibi problemlerin olduğunu tespit ettik. Köylerimizde yaşanan sorunlarının takipçisi olacak ve bu sorunların çözüme kavuşturulması için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Yine köylerimizde üreticilerimiz yüksek girdi fiyatlarından ve ürettiğini satacak pazar bulamamaktan dert yanıyor. Gençlerimiz ise işsizlik sorunuyla boğuşuyor. Birçok gencimiz veriler de yansıdığı üzere iş bulmaktan dahi ümidini kesmiş vaziyette. Vatandaşlar hükümetten seslerinin duymasını bekliyor.” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı