Cumhuriyet Halk Partisi Bağlar İlçe Başkanı Recep Yavuz,  Diyarbakır’da bulunan SMA hastası 2,5 yaşında Esma bebek için yardım kampanyası başlattı. 
 
CHP Bağlar İlçe Başkanı Recep Yavuz, Bismil İlçe Başkanı Derya Zoraoğlu ile birlikte SMA hastası Esma bebek ve ailesini evinde ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette kampanyaya destek çağrısında bulunarak yaptığı açıklamada: “Diyarbakır’da bulunan SMA hastamız Esma bebek için Bismil İlçe Başkanı Derya Zoraoğlu ile birlikte ailemizi ziyaret edip yardım kampanyası başlattık. Esma Bebek Yaşasın kampanyasına destek veren İş Kadını Sayın Altınay Görmüş’e, CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve MYK Üyesi Sayın Ayten Gülsever’e,  Tokat Kadın Kolları Başkanı Zeynep Zarife Üngör’e kampanyaya desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.  
 
ŞAMPİYONLUK KEMERİ VE MİLLİ MAÇ ELDİVENLERİ ESMA BEBEK İÇİN SATIŞTA
 
Kampanyamıza Avrupa Boks Şampiyonu Ünsal Arık, şampiyonluk kazandığı şampiyonluk kemerini Esma bebeğimize destek amacıyla satışa çıkardı.  Bayanlar Kickbox Dünya 3.cü Milli Sporcumuz olan Zelal Şengür, milli maçta kullanmış olduğu eldivenlerini Esma bebek için satışa çıkardı. Teşekkür ederiz” dedi. 
 
HAYDİ, DİYARBAKIR HEP BERABER EVLADIMIZA SAHİP ÇIKALIM 
 
Esma 2,5 yaşında SMA Tip-1 ölümcül kas hastalığıyla mücadele ediyor. Dubai’de alacağı gen tedavisi için 1.850.000 Euro toplanması gerekiyor. Esma'nın bu ilaca kavuşabilmesi için senin desteğine ihtiyacı var. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı