CHP Başakşehir İlçe Başkanı Deniz Bakır, Boğazköylüler Derneği'nin 'Atık Dönüşüm Tesisi' projesine karşı düzenlediği eyleme katılarak mahalleliye destek verdi.
 
Boğazköylüler Derneği (BODER), Bahçeşehir Boğazköy mevkiine Başakşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan 'Atık Dönüşüm Tesisi' projesine karşı ses yükseltmek ve projeye 'hayır' demek için Çöp Ayrıştırma Tesisi Proje Alanı'nda basın açıklaması düzenledi. Açıklamaya CHP'li Bakır'dan da tam destek geldi.
 
STK'lıların düzenlediği düzenlediği eyleme CHP Başakşehir İlçe Başkanı Deniz Bakır'ın yanı sıra, CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan, CHP meclis üyeleri, ilçe başkan yardımcıları ve mahalle birimleri ile birlikte katılım sağladı.
 
"YASAL SÜREÇLERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"
Başkan Bakır yaptığı açıklamada, "Hukuka aykırılıklar barındıran, idarecilik ve devlet adamlığı sorumluluğundan uzak, komşularımızın haklı serzeniş ve tepkilerine gözlerini kapatıp kulaklarını tıkayan, kamu sağlığı ile oluşacakbilecek trafik yoğunluğunu gözardı eden belediye yetkililerinin bu anlamsız ısrarlarından vazgeçmelerini; tüm Boğazköylü komşularımız adına birkez daha buradan haykırıyoruz. Yasal süreçlerin takipçisi olacağımızı tüm kamuoyuna saygı ile duyuruyoruz." dedi.
 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı