Davut Bekri, hem hikâyesini hem Cengiz Küçükayvaz ile birlikte senaryosunu yazdığı, hem de yapımcılığını ve başrolünü üstlendiği “Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası” filmini seyirciyle buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyor. Bekri’nin “Sürprizlerle dolu bir film” dediği yapım, 14 Nisan’da vizyona girecek.

Willer Film’in yeni komedi projesi “Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası” için geri sayım başladı. Sinema dünyasında merak uyandıran filmin hikâyesini yazan isim; Davut Bekri. Aynı zamanda yapımcılığını ve başrolünü üstlendiği filmde Cengiz Küçükayvaz ve Hakan Bilgin’le kamera karşısına geçen Bekri, vizyon tarihini büyük heyecanla bekliyor.
 
HEM EĞLENCELİ HEM DE DUYGUSAL ÇATIŞMA İÇERİYOR
 
Davut Bekri, filmde işlenen hikâyeyi yıllar önce kurguladığını söylüyor: “Hikâyesini birkaç yıl önce kafamda kurguladığım film, hasbelkader bir araya gelmiş 9 sıradan insanın bir define için kader birliği yapmasını anlatıyor. Bununla birlikte ortaokul yıllarımda arkadaş ortamlarında isimlerini kendi koymuş olduğum ve espri konusu yaptığım Yengeç Nuri ve Istakoz Necmi’ye de filmimde hayat vermiş oldum. Hem eğlenceli hem de duygusal olarak çatışma içeren bir film oldu. Konusu bakımından özel, sonu bakımından da sürprizli bir film diyebilirim. Kadrosu da çok güzel. Ailece izlenebilecek bir yapıma imza attık.”

 
PARA KAZANMANIN PEŞİNDE SÜREKLİ BATMIŞ TEMİZ BİRİ
 
Davut Bekri, Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası”nda hayat verdiği karakteri ise şöyle anlatıyor: “Ben Raşit isimli karakteri canlandırıyorum. Raşit daha önce para kazanmak adına türlü türlü işlere girmiş ve sürekli batmış. En sonunda canı gibi sevdiği dostu Rıfkı ağabeyi ile pizzacılık işine girmiş. Temiz bir insan. Sürekli Rıfkı ağabeyinin gözüne girmeye çalışması ve ondan takdir görme amacında olması da karakteri ilginç kılıyor.” 
 
14 NİSAN’DA VİZYONDA
 
“Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası”, define peşindeki bir grubun başına gelen komik olayları beyazperdeye taşıyacak. Oyuncu kadrosunda Cengiz Küçükayvaz, Hakan Bilgin, Bülent Çolak, Turgay Tanülkü, Çetin Altay, Onur Şan, Serap Çetintürk, Burak Khan, Gökhan Tevek, Zeynep Aytek, Tevfik Yapıcı, Kirkor Dinçkayıkçı, Harun Özüağ, Aykut İspir, Züleyha Karyağdı, Tarık Karyağdı, Miraç Bayramoğlu ve Sebahat Adalar’ın da yer aldığı film, 14 Nisan’da vizyona girecek.
 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı