Dayı Şov’un bu haftaki konuğu son yıllarda yaptığı başarılı işlerle milyonları kendine hayran bırakan genç oyuncu Ecem Erkek olacak.   Kendine has mizahı ve tarzıyla talk show dünyasını adeta fetheden Dayı, Ecem Erkek ile yine eğlenceli bir sohbet gerçekleştirecek.

Canlı yayında ücretsiz izlenebilecek Dayı Şov, 1 Ekim Cuma gecesi saat 23.00’te Gain’de! 

 

GAİN’in en sevilen programları arasına hızlı bir giriş yapan Dayı Şov’un bu haftaki konuğu sevilen genç oyuncu Ecem Erkek olacak. Güldür Güldür Şov ve Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü projeleriyle adından başarıyla söz ettiren genç oyuncu ve Dayı’nın alışılmışın dışındaki sohbetleri, izleyenleri kahkahaya boğacak. 

 

Kukla Kabare’nin içinden doğarak dijital ekranı fetheden Dayı, kendine has mizahı ve delikanlı tarzıyla yine izleyiciye eğlenceli bir saat yaşatacak. GAİN’de her Cuma akşamı saat 23.00’te canlı olarak yayınlanan program canlı yayın süresince ücretsiz olarak izlenebilecek. 

 

İzleyiciler sorularını Twitter’dan soracak

Alıştığımız talk show’lardan çok farklı olan Dayı Şov’da, izleyiciler sosyal medya aracılığıyla programın bir parçası olacak. Twitter ve Instagram’daki kişisel hesaplarından @dayisovgain hesabını etiketleyerek Dayı’ya sorularını sorabilecek. Ayrıca Ecem Erkek ile Dayı’nın sohbetine her hafta olduğu gibi bu bölümde de eğlenceli skeçler, yarışmalar, oyunlar ve müzik eşlik edecek. 

 

“Dayı Şov” her Cuma saat 23.00’te canlı yayınla GAİN’de!

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı