Lay’s ve Demet Evgar Reklamları Türkiye’nin Zirvesinde 

Lay’s’in, marka yüzü Demet Evgar ile beraber çektiği “Cips Değil, Lay’s Fırından” ve “Lay’s ile Paylaş Bi’ Gülümseme!” reklam filmleri en başarılı reklam filmlerinin yer aldığı Youtube Leaderboard’da yer almayı başardı.

 

Dünyanın önde gelen yiyecek ve içecek şirketlerinden PepsiCo’nun sevilen yiyecek markaları arasında yer alan Lay’s, marka yüzü Demet Evgar ile çektiği “Cips Değil, Lay’s Fırından” ve “Lay’s ile Paylaş Bi’ Gülümseme!” reklam filmleriyle Google’ın, YouTube’u Türkiye’den ziyaret eden kullanıcıların dikkatini çeken markaları ortaya koyma hedefiyle paylaştığı YouTube Ads Leaderboard‘da yer almayı başardı.  

 

“Lay’s ile Paylaş Bi’ Gülümseme!” reklam filmi YouTube Ads Leaderboard 2021’in en iyileri listesinde ilk 10’da yer aldı!

 

Lay’s’in ihtiyaç haritasıyla yaptığı proje kapsamında çekilen reklam filminde Demet Evgar “Hayat Sevince Güzel” şarkısını seslendirdi. Lay’s’in Gülümseyen Paketlerinin kullanıldığı reklam filmi hem insanları gülümsetti hem de tüketicileri gençlerin eğitimine destek olmaya davet etti. İzleyiciler tarafından samimi ve eğlenceli bulunan reklam filmi, bu başarısını YouTube Ads Leaderboard‘da 2021’de ilk 10 arasına 6. sıradan girerek kanıtladı.

 

“Cips değil Lay’s Fırından” reklam filmi 2021 son çeyrekte Youtube Ads Leaderboard’da 7.sırada!

 

Lay’s’in, 50 daha az yağlı Fırından portföyüne yeni kattığı Süzme Yoğurt ve Acılı Domates Soslu Tadında ürününü tanıtmak için çektiği reklam filminde Demet Evgar, meditasyon sırasında herkes konsantrasyon halindeyken Lay’s Fırından’ın mükemmel lezzetine dayanamıyor ve çantasından sessizce yemeye başlıyor. Eğlenceli reklam filmi, 2021 son çeyrekte Youtube Ads Leaderboard’da 7.sırada yer alarak başarısını ortaya koydu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı