Vizyon yolculuğuna gişede hasılat lideri olarak başlayan “DİLBERAY” filmi İzmir’de özel bir gala ile izleyiciyle buluştu. Yönetmen Ketche, Büşra Pekin, Nursel Köse ve Zeliha Kendirci’nin katıldığı söyleşi ve ardından gerçekleşen film gösterimine sinemaseverler büyük ilgi gösterdi. 

 

Peşini bırakmayan talihsizliklere, Allah vergisi sesi ve içten gülüşüyle karşı duran, asla geriye dönmeyip daima müziğiyle ilerleme savaşı veren usta sanatçı Dilber Ay’ın hayatını anlatan “DİLBERAY” filminin İzmir Optimum'da gerçekleşen galasına seyirciler akın etti.

 

Bu özel etkinlik, Yönetmen Ketche, Büşra Pekin, Nursel Köse ve Zeliha Kendirci'nin katılımıyla düzenlenirken ekip, İstanbul galasının ardından ilk kez İzmir’de izleyiciyle buluşmaktan yaşadıkları mutluluğu anlattı. Vizyona girdiği hafta sonu gişede hasılat lideri olan ve 131 bin 337 kişinin izlediği  filmi İzmir’liler de yalnız bırakmadı ve oyuncuları dakikalarca ayakta alkışladılar, selfie çekme sırasına girdiler. 

 

Aytaç Medya, Fikri Harika Prodüksiyon ve Metronom Film Yapım ortak yapımcılığıyla çekilen “DİLBERAY”, CJ Entertainment aracılığıyla geçtiğimiz hafta vizyona girdi. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı