Turkuvaz Kitap'tan çıkan “Kaideye Tamah Etmeyen İstisnadır Hayat” adlı kitabını okuyucuyla buluşturan Nilgün Bodur, Adanalı kitapseverlerle D&R’da bir araya geliyor. D&R Adana Optimum’da gerçekleşecek imza günü etkinliği, 26 Şubat Cumartesi günü saat 15.00’te başlayacak. Yeni kitabı “Bereket Sende”de İyilik Sende Hareketi’ne dahil olanların yoluna ışık tutmaya devam eden Ayşe Tolga, 27 Şubat Pazar günü saat 15.00’te Mersin Sayapark’da düzenlenecek söyleşi ve imza günü etkinliğinde kitaplarını Mersinli okurları için imzalayacak.

 

Nilgün Bodur Adanalı okurlarıyla D&R’da buluşuyor

Kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R, Adanalıları sevdikleri yazarlarla buluşturduğu imza günlerine hız kesmeden devam ediyor. D&R, 26 Şubat Cumartesi günü, sevilen yazar Nilgün Bodur’u ağırlıyor.

 

5. kitabı “Kaideye Tamah Etmeyen İstisnadır Hayat”ta bir acıdan yola çıkarak insanlığa, aşka ilişkin hisleri ve düşüncelerini, 9 yaşından bu yana tuttuğu “defterine” yazarcasına samimiyetle yazan Bodur, kitabını D&R Adana Optimum’da kitapseverler için imzalayacak.

 

Ayşe Tolga Mersin D&R’da “Bereket Sende” kitabıyla iyi yaşamın kapılarını açıyor

Düzenlediği etkinliklerle Mersin’in kültür sanat hayatında önemli bir rol üstlenen D&R’ın gerçekleştireceği söyleşi ve imza günleri tüm hızıyla devam ediyor. Sevilen isimleri okurlarıyla buluşturmaya devam eden D&R’ın yeni konuğu, oyuncu ve klinik aromaterapist Ayşe Tolga olacak. Yeni kitabı “Bereket Sende”de İyilik Sende Hareketi’ne dahil olanların yoluna ışık tutmaya devam eden Tolga, 27 Şubat Pazar günü saat 15.00’te düzenlenecek söyleşi ve imza günü etkinliğinde kitaplarını Mersinli okurları için imzalayacak. D&R Mersin Sayapark mağazasındaki etkinliğe katılan kitapseverler, yazarla sohbet etme fırsatı da yakalayacak. 

 

Ayşe Tolga, serinin ilk kitabı “İyilik Sende” ile içsel rehberlik verdiği öğrencilerine, kendilerine doğru çıktıkları yolculuklarında iyi yaşama ulaşmalarına yardımcı olmayı amaçladı. Tolga, bu arayışa devam etmek isteyen okurlarına "Bereket Sende" ile yoldaşlık etmeyi sürdürüyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı