Ankara’da keyifli ve ferah alışverişin en şık adresi Kuzu Effect AVM, bu kez de Shop&Fun alışveriş günleriyle ziyaretçileriyle buluşacak.

 

Marka karması ve restoranları ile binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Kuzu Effect AVM, Shop & Fun alışveriş festivalinde alışveriş tutkunlarını ağırlayacak.

7-8-9 Nisan tarihlerinde düzenlenecek festivalde, takı tasarım stantlarından el yapımı seramik ürünlere, çocuk oyuncaklarından dekorasyona birçok marka yer alacak. Girişimcileri desteklemek amacı ile düzenlenen festivalde yirmiden fazla marka, Kuzu Effect AVM ziyaretçileri ile buluşacak. 

Ziyaretçilerine alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunan Kuzu Effect AVM Yönetimi, düzenlenen festival ile ilgili şunları söyledi: “Kuzu Effect AVM olarak marka karmamızın yanı sıra düzenlediğimiz organizasyonlarla da şehirde fark yaratmaktan mutluluk duyuyoruz. Buradan yola çıkarak; yıl içerisinde farklı dönemlerde, Ankara’da bulunan tasarımcılarımızı ziyaretçilerimizle bir araya getirmeye devam edeceğiz.” 

Kuzu Effect AVM ortak alanında gerçekleşecek olan Shop&Fun alışveriş günleri 7-8-9 Nisan tarihlerinde alışveriş tutkunları ile buluşacak. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı