Süt ve süt ürünleri sektöründe yeniliklerin öncü markası olan Eker, çocuklar tarafından en sevilen ve en çok takip edilen karakterlerden biri olan Kral Şakir’le buluştu. Çocukların kahramanı Kral Şakir, Eker’in lezzet ve sağlık dolu “Eker Çikolatalı Puding”, “Eker Muzlu Puding”, “Eker Çilekli Yoğurt” ve “Eker Şeftalili Kayısılı Yoğurt” ürünlerinin ambalajlarında yer alacak. Ayrıca Kral Şakir’in yaratıcısı Varol Yaşaroğlu ve Grafi 2000 ekibi tarafından çekilen, ürünlerin özelliklerini eğlenceli bir dille anlatan animasyon reklam filmi, televizyonlarda ve internette çocuklarla buluşmaya başladı.

Türkiye’yi 43 yıldır lezzet ve sağlıkla buluşturan Eker, bir ailenin her yaştan bireylerine hitap eden ürün koleksiyonunu, yeni lezzetlerle zenginleştirmeye devam ediyor. Eker, ailelerin çocuklarına güvenle yedirebileceği taze sütten yapılan, glukoz-fruktoz şurubu ve koruyucu katkı içermeyen ürünlerini, çocukların çok sevdiği çizgi film kahramanı Kral Şakir’in eğlenceli dünyasıyla renklendiriyor.

“Eker Çikolatalı Puding”, “Eker Muzlu Puding”, “Eker Çilekli Yoğurt” ve “Eker Şeftalili Kayısılı Yoğurt” ürünleri artık Kral Şakir’li ambalajları ile çocuklarla buluşuyor. 65g.’lık çocukların çok seveceği sıkma ambalajda satışa sunulan ürünlerde, Kral Şakir karakterleri sayesinde lezzet ve eğlence bir araya geliyor. Çocukların büyük bir keyifle tüketilebileceği, ailelere güven veren ürünler, okul gıdası etiketi almaya uygun sağlıklı atıştırmalıklar olarak dikkat çekiyor. Eker’in Kral Şakir’li ürünleri, tüm büyük marketlerde ve Eker’in online alışveriş sitesi market.eker.com’da bulunabiliyor.

“Kral Şakir: Muhtişim Lezzet Eker’de” reklam filmi yayında

Eker ile Kral Şakir’in bu heyecan verici birlikteliği için bir de reklam filmi hazırlandı. “Kral Şakir: Muhtişim Lezzet Eker’de” başlığını taşıyan reklam filminde Kral Şakir, Fil Necati ve arkadaşlarının taze sütten yapılan, glukoz-fruktoz şurubu ve koruyucu içermeyen lezzetlerin tadını çıkarması, çocukların dikkatini çeken eğlenceli bir dille anlatılıyor. Kral Şakir’in yaratıcısı Varol Yaşaroğlu ve Grafi 2000 ekibi tarafından, popüler bilgi yarışmalarından esinlenerek hazırlanan reklam filmi televizyonlarda ve internette çocuklarla buluşuyor.

Uluslararası çizgi film kanalı Cartoon Network’ün Türkiye’nin en çok izlenen çocuk animasyon dizisi olan Kral Şakir, eylül ayında 5’inci sezonuyla çocuklarla buluşuyor. Türkiye’nin dışında Ortadoğu ve Kuzey Afrika’da 18 ülkede 8 ayrı lehçeyle yayınlanan çizgi filmde, Kral Şakir ve Fil Necati’nin yeni maceraları çocuklar tarafından merakla izleniyor.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)