Annelerin vermiş olduğu sevginin sonsuzluğuna dikkat çeken Başkan Yıldız, “Annelerimizin bizlere vermiş olduğu sevginin sonsuzluğu altında her zaman ezileceğiz. Onların bizlere vermiş olduğu ne emeğin ne de sevginin bir karşılığı olamaz” dedi.
 
Gelecek nesilleri şekillendiren annelerin, toplumun temel faktörü olduğunu belirten Yıldız, annelere karşı duyduğu minnet duygusunu vurguladı. Açıklamasında anneliğin en yüce vazife olduğunu ifade eden Yıldız, her mesleğin dolaylı yoldan anneler tarafından icra edildiğini beyan etti:
 
“Anneler, toplumdaki tüm meslekleri dolaylı yoldan icra edebilen yegane varlıklardır. Annelerimizin yetiştirdiği çocuklar, toplum içerisinde çeşitli görevleri icra ederler. Ancak annelerin çocuk yetiştirmeye sağladığı katkı asla son bulmaz. Yaşımız kaç olursa olsun ilk sığındığımız liman annelerimizdir. Anneler de bunu bilir ve sonsuz sevgilerini asla bizden esirgemezler. Hayatımızın her anında yanımızda olan, bedenlerini kaybetsek de sevgisini hep yanında hissettiğimiz annelerimiz; Anneler Günü’nüzü en içten dileklerimle kutlarım.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı