GAİN’in 20 Eylül’de başlayacak yepyeni mini dizisi “Orta! Kafa! Aşk!” ile Semih ve Selin’in ilişkilerini maç tadında izlemek için tribünlerdeki yerinizi alın! Genç oyuncular Su Kutlu ve Can Sipahi’nin canlandırdığı çiftin yaşadığı ayrılıkları, flörtleri ve yeni başlangıçları, yılların futbol yorumcularına taş çıkaran Cengiz Bozkurt ve Engin Hepileri’yle an be an didik didik edeceksiniz. Üstelik Burak Kut, Metin Hara, Arda Türkmen ve Psikiyatr Dr. Bahar Tezcan gibi uzman konuklarla! 

 

Norveç, İspanya, Romanya ve Belçika'dan sonra 2021'de Amerika’nın en büyük yayıncılarından CBS tarafından satın alınan “The Match”, şimdi Türkiye’ye uyarlanarak “Orta! Kafa! Aşk!” ismiyle GAİN’de yayına giriyor. Yepyeni mini dizi 20 Eylül’de başlıyor.

 

Can Evrenol’un yönettiği 10 bölümlük dizide, usta oyuncular Cengiz Bozkurt ve Engin Hepileri, Semih ve Selin’in heyecan dolu aşk mücadelesini maç spikerleri tadında anlatacak. Selin’i Su Kutlu, Semih’i Can Sipahi’nin canlandırdığı dizide izleyici, başarılı tiyatro oyuncusu Barış Kiralioğlu’nu da Semih’in ev arkadaşı Değer rolünde izleyecek. 

 

Ayrılıklar, yeni başlangıçlar, kıskançlıklar ve aşk üçgenleri ile dolu Orta Kafa Aşk’ta, herkes kendi aşk hayatından bir şeyler bulacak, yeri gelecek kalp kırıklıklarını hatırlayacak, yeri gelecek sevdiğini elde etmek için yaptığı kurnazlıkları. Semih’in dişiyle tırnağıyla kazandığı galibiyetler tribünlerde coşku seli yaratırken, yediği beklenmeyen goller taraftarı hüzne boğacak.

 

Norveç’te reyting rekoru kıran format Circus ve Fabrika Yapım ortaklığında Türkiye’de

Red Arrow International’ın en güçlü formatlarından olan mini dizi daha önce yayınlandığı tüm ülkelerde büyük ilgi gördü. Norveç’te en çok izlenen ikinci program olarak reyting rekorları kırdı. Formatın Türkiye uyarlaması olan “Orta! Kafa! Aşk!”ın çekimleri için, Circus ve Fabrika Yapım ortaklığında Norveçli ve Türk ekibin birlikte yürüttüğü sürecin ardından sete girildi.

 

Semih’in Bekarlar Ligi’nden çıkma mücadelesi uzman yorumlarıyla GAİN’de!

Semih Bekarlar Ligi’ndeki makus talihini kabul mü edecek yoksa zekice ataklarıyla galibiyete ulaşıp üst lige mi çıkacak? Burak Kut, Metin Hara, Arda Türkmen ve Psikiyatr Dr. Bahar Tezcan gibi uzman konukların da yorumlarıyla renk kattığı yepyeni dizi, 20 Eylül’de GAİN’de!

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı