Kırsal mahallelerin kaliteli ve sağlıklı altyapıya kavuşması için çalışmalarını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi (KBB) İSU Genel Müdürlüğü, Gebze ilçesi Duraklı Mahallesi Eleşli mevkiinde atıksu altyapısı ile fosseptik kuyu çalışmaları gerçekleştiriyor.

2022 YATIRIMI KAPSAMINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Kocaeli genelinde kaliteli ve sağlıklı içme suyu hatlarıyla birlikte atıksu hatları, yağmursuyu hattı gibi birçok yatırımına hız kesmeden devam eden KBB İSU Genel Müdürlüğü, kırsal mahallelerde de çalışmalar gerçekleştiriyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin yaptığı yatırım ve çalışmalarla cazibe merkezleri olan ve tersine göç yaşanan kırsal mahallelere önem veren İSU Genel Müdürlüğü, 2022 yılı yatırım programı kapsamında Gebze İlçesi Duraklı Mahallesi Eleşli mevkiinde atıksu altyapı hatları yapıyor.

4 BİN 830 METRE YENİ KANALİZASYON HATTI

KBB İSU Genel Müdürlüğü, Duraklı Mahallesi Eleşli mevkiinde devam ettiği altyapı çalışmaları kapsamında toplamda 4 bin 830 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı yapılacak. Çalışmaların devam ettiği bölgede yapılan imalatlar kapsamında bugüne kadar toplamda 2 bin 942 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı yapıldı. İmalatların devam ettiği bölgede bin 889 metre uzunluğunda yeni kanalizasyon hattı ile birlikte 1 adet foseptik kuyu inşa edilecek.

KIRSAL MAHALLELERE YATIRIM SÜRÜYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü Kocaeli genelinde kırsal mahallelere hayat katacak ve kalkınmasına katkı sağlayacak altyapı yatırım programlarına aralıksız olarak devam ediyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı