Grand Hyatt Istanbul, Global Wellness Günü kapsamında misafirlerini Tülin Şahin ile açık alanda “yeni bir başlangıç”a davet ediyor. 11 Haziran’da gerçekleştirilecek etkinlik; pilates, yoga, nefes ve farkındalık workshop’ları ile iyi hissettirecek bir gün ile kendini ödüllendirmek isteyenleri bekliyor. 

 

İstanbul’un en önemli yaşam merkezlerinden Harbiye’de yer alan Grand Hyatt Istanbul, “Bir gün tüm yaşamınızı değiştirebilir” sloganıyla her yıl haziran ayının ikinci cumartesi günü kutlanan Global Wellness Günü’ne özel bir etkinlik düzenliyor. Tülin Şahin ile düzenlenen etkinlikte, pilates, yoga, nefes ve farkındalık çalışmaları gerçekleştirilecek.

 

11 Haziran’da 11.00-14.30 saatleri arasında düzenlenecek etkinlik Tülin Şahin’in “Yaşamın Kıymetini Bilmek” konuşmasıyla başlayacak. Ardından Anıl Yalmaz ile pilates ve Seyyah Yogi Burak Bozkurt ile yoga çalışması gerçekleştirilecek. Zafer Altıntaş meditasyon, bolluk ve bereket, Gamze Şişik ise nefes çalışmasıyla katılımcılara hayata bakışlarını değiştirebilecekleri bambaşka bir kapı aralayacak. 

 

Hiçbir ticari amaç gütmeyen, kendini iyi yaşamaya adamış gönüllüler tarafından hayata geçirilen Global Wellness Day, herkesi bir gün bile olsa “Nasıl daha sağlıklı ve iyi yaşarım?” düşüncesine yönlendirmek, hem bireyleri hem toplumu “İyi yaşam” konusunda bilinçlendirme amacı taşıyor. Dünya genelinde kabul gören Global Wellness Day, 2012 yılından bu yana dünyada iyi yaşamaya adanmış “ilk” gün olarak Türkiye’de de kutlanıyor.

 

Kontenjan ile sınırlı olan Grand Hyatt Istanbul Global Wellness Günü etkinliği, ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı