Dört güçlü kadının kendi ayakları üzerinde durma mücadelesini ele alan senaryosu ve zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yepyeni beIN ORIGINALS dizisi “Hayaller ve Hayatlar” 17 Şubat Perşembe günü beIN CONNECT’te izleyicisiyle buluşuyor.
 

Yapımını NGM’nin, yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği yeni beIN ORIGINALS dizisi “Hayaller ve Hayatlar” güçlü kadrosu ve etkileyici hikayesiyle adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Tanıtımları büyük ilgi gören, izleyicilere keyif dolu ve gizemli bir seyir zevki vadeden dizi, ilk bölümüyle 17 Şubat Perşembe günü dijital içerik platformu beIN CONNECT’te izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor.

 

Dört yakın arkadaşın farklı hayatları ile hayalleri ve gerçekleri arasındaki çatışmayı izleyiciyle buluşturacak dizinin kahramanları Dicle, Güneş, Setenay ve Melike; aile ve toplum baskılarına karşı hedeflerinden vazgeçmeyen yol arkadaşları olarak seyirciye ilham verecek.

 

Hayalleriyle Hayata Kafa Tutan Dört Kadın

 

Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu’nun hayat verdiği karakterler hayata karşı duruşları ve samimiyetleri ile herkesin kalbine dokunacak.  

 

Dicle (Özge Gürel): Hayalleri için mücadele etmekten korkmayan cesur bir genç kadın. Geleneksel bir ailede büyüyen Dicle’nin en büyük hayali yazar olmak. Ancak şu an bir tabelacıda çalışıyor. Kafasına koyduğunu denemekten asla çekinmez.

 

Güneş (Aybüke Pusat): Grubun en mantıklısı, hukuk mezunu taze bir avukat. Babası yıllar önce evi terk edince Güneş, annesine ebeveynlik yapmak zorunda kalmış. En büyük hayali, gerçek bir adalet savaşçısı olmak ancak yolu sandığı kadar kolay değil.

 

Setenay (Melisa Aslı Pamuk): İnce zevkleri ve derin bir sanat bilgisi olan bir genç kadın. Vasat işler sergileyen bir galeride çalışıyor. En büyük hayali önemli bir küratör olmak. Hem iyi bir kariyer hem de mutlu bir yuva istiyor.

 

Melike (Yeşim Ceren Bozoğlu): Doğma büyüme Adanalı olan Melike, 5 yıl önce mahalleye yerleşmiş. Kızların çılgın, başına buyruk, gözü kara ve neşeli ablası. Oysa neşesinin altında kimselere gösteremediği sırları, acıları var.

 

Hayallerinin peşinde koşarken hayata yakalananların hikayesini anlatan beIN ORIGINALS dizisi “Hayaller ve Hayatlar” 17 Şubat Perşembe günü beIN CONNECT’te başlıyor!

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı