Kimisi kürekle İtalya’ya gidiyor, kimisi her gün koşuyor, kimi durmaksızın şarkı söylüyor, kimisi ise 83,5 yaşında hala aktif olarak çalışıyor. İleri yaşlarına rağmen tutkularının peşinden gidenlerin ve yaşam tarzlarıyla gençlere adeta örnek olanların hikayelerini anlatan program “Yaşıma Başıma Bakmadan”, şimdi 8 bölümünün tümüyle GAİN’de izlenebilir.

 

GAİN’in farklı ve ufuk açan yapımlarından “Yaşıma Başıma Bakmadan” şimdi tüm bölümleriyle yayında. Program 8 hafta boyunca, ülke geçmişini ve hafızasını bir hazine gibi zihinlerinde taşıyan 10 farklı kişinin yaşamlarına dair anlattıklarını izleyiciyle buluşturdu. Geçtiğimiz Cumartesi yayınlanan son bölümde, 60’larının ikinci yarısında olmalarına rağmen üretmeye ve hayattan sonuna kadar zevk almaya devam eden Bilsen ve Harun çiftinin hikayesine yer verildi.

 

“Yaşıma Başıma Bakmadan” yaş ilerledikçe tutkunun bitmeyeceğini, bir spora, bir sanata veya bambaşka bir şeye kafayı takmak için illa “genç” olmak gerekmediğini adeta kanıtlıyor. Kürekle İtalya'ya giden, her gün koşan, durmaksızın şarkı söyleyen, kısacası yaşına başına bakmadan bildiği yolda yürüyenlerin hikayeleri izleyicilere ilham oluyor.

 

“Yaşıma Başıma Bakmadan” şimdi tüm bölümleriyle GAİN’de.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı