Fragman 1 milyon kişi tarafından izlendi

Yapımcılığını Hann Yapım’ın yönetmenliğini ise Gökhan Murat Toktamışoğlu’nun üstlendiği korku üçlemesinin ilki ‘İlk Seans: NMSM’nin fragmanı rekor kırdı. Fragman kısa sürede 1 milyon kişi tarafından izlendi.
14 gün vizyon tarihi ve 60 dakikalık versiyonla sinema sektöründe bir ilke imza atan İlk Seans NMSM Türk sinemasında bir ilke imza attı. Vizyona girmek için gün sayan filmin fragmanı kısa sürede büyük ilgi gördü ve sosyal medya da çok fazla yorum aldı.
11 Mart Cuma günü sinemaseverlerle buluşacak “İlk Seans: NMSM” sadece 14 gün vizyonda kalacak.

İlk Seans NMSM
Üçleme serisinin ilk filmi olan İlk Seans: NMSM’nin adı fobilerin baş harfinden oluşuyor. Niktofobi; Karanlıktan korkma / Mizofobi; Kirlilikten korkma / Skiofobi; Gölgelerden korkma / Musofobi; Fareden korkma.

Fragman Linki: https://www.youtube.com/watch?v=T4xb0iSK4QM

Yönetmen Görüşü: Gökhan Murat Toktamışoğlu

Korku ve gerilim temalı filmlerin aranılan başarılı ismi ve birçok alanda öncüsü yönetmen Gökhan Murat Toktamışoğlu yeni üçleme hakkında konuştu; “Seyircimizi bugüne kadar denenmemiş farklı bir tür bekliyor. Fobilerin insan aklını nasıl esir aldığını ve bir insana neler yaptırabileceğini izleyeceğiz. Proje fikri Hann Yapım genel müdürü Onur Aşa’ya ait. Aklında fobilere dayalı bir film serisi yapmak varmış. Ana proje noktalarını benimle paylaştıktan sonra her bir filmde işleyeceğimiz 4er adet fobi belirledik ve bu fobilere yönelik 60ar dakikalık senaryo yazdım. Farklı çarpıcı bir tür seyircilerini bekliyor” dedi.