Festival Park Yenikapı’da tam 23 gün sürecek olan İstanbul Festivali, 23 Temmuz Cumartesi günü başlıyor. Şehrin kültür, sanat ve eğlence dünyasına yeni bir soluk getirecek olan İstanbul Festivali, açılışını Kenan Doğulu konseriyle yapıyor. Kenan Doğulu, sahne performansı, şovları, özel repertuvarı ve orkestrası ile nefes kesen bir konsere daha imza atmaya hazırlanıyor. 

 

 

23 Temmuz – 14 Ağustos tarihleri arasında Festival Park Yenikapı’da, Focus İstanbul Etkinlik Yönetimi tarafından ilk kez düzenlenecek olan İstanbul Festivali; her gün saat 16:00’da kapılarını açacak ve konserlerden tiyatroya, çocuk atölyelerinden espor etkinliklerine, gastronomiden sanata birçok aktiviteyi bir arada sunacak. 

 

Açılış konserini Kenan Doğulu ile yapacak olan festival, 23 günde 1 milyondan fazla ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanıyor. Pop müziğin en sevilen isimlerinden Kenan Doğulu ile 23 Temmuz akşamı İstanbullulara unutulmaz bir gece yaşatacak olan İstanbul Festivali aynı zamanda Türkiye’nin en uzun ve kapsamlı festivali olacak. Sevenleriyle buluşmaya hazırlanan Doğulu, geçmişten günümüze en sevilen şarkılarını sahnede eşsiz bir performansla seslendirecek. Açık hava etkinliklerini özleyenler, Kenan Doğulu konseriyle özledikleri festivale kavuşacak. 

 

Gün boyunca Bade, Cem Pilevneli ve Duygu Soylu konserleriyle müziğin ritminin doruğa ulaştığı festivalin akşamında Kenan Doğulu konserinin ardından DJ Burak Yeter, etkileyici bir performans ile sahnedeki yerini alacak. ‘Tuesday’ şarkısıyla Türkiye’de Youtube’da en çok izlenme rekorunu elinde bulunduran ünlü DJ Burak Yeter, İstanbullulara eğlence dolu anlar yaşatacak. 

 

Erişilebilir bilet fiyatlarıyla 7’den 70’e herkesi kültür, sanat ve eğlencede buluşmaya davet eden festivalin günlük giriş ücretleri ise 30 TL’den başlıyor. 

 

 

23 GÜN, 47 KONSER

 

23 Temmuz Cumartesi gecesi Kenan Doğulu ile açılışını yapacak olan ve ardından DJ Burak Yeter performansıyla enerjisini daha da arttıracak olan konser serisi; An Epic Symphony & Hayko Cepkin, Selda Bağcan, Selami Şahin, Anıl Piyancı, Ceza, Kayahan Şarkıları Gecesinde “Fatih Erkoç, Işın Karaca, İpek Açar, Suat Suna”, Uğur Aslan, İlyas Altıntaş, Mehmet Erdem, Haluk Levent, Berkcan Güven, Motive, Fatma Turgut, Pinhani, Bedük, Hedonutopia, Mode XL, Melek Mosso, Volkan Konak, Linet, Rubato, Simge Sağın, Yaşar, MFÖ, Yıldız Tilbe, Sertab Erener, Cem Karaca & Barış Manço Şarkıları gecesinde “Emir Can İğrek, Kurtalan Ekspres, Moğolar”, Gülşen, Şimdi 90’lar Gecesinde “Burak Kut, Eda Özülkü, Erdal Çelik, Ferda Anıl Yarkın, Jale, Metin Özülkü, Reyhan Karaca, Sibel Alaş, Ümit Sayın, Yonca Evcimik”, Nükhet Duru ve Sena Şener ile devam edecek. 

 

İstanbul Festivali’nin ana sponsorluğunu Alternatif App üstlenirken, festivalin tematik sponsorları Algida, Koel Elektronik, Medical Park, Nescafe, Omo, Pepsi, Şenpiliç ve TatilBudur şeklinde sıralanıyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı