Kendi geliştirdiği önleyici, koruyucu ve iyileştirici hizmet modelleriyle Türkiye’de çocuk koruma alanında yürütülen sivil toplum çalışmalarında öncü bir rol üstlenen Koruncuk Vakfı yönetimi, Koruncukköy Urla’da desteklenen kız çocuklarına yönelik sosyal sorumluluk projelerinin artırılması amacıyla, İzmir’de üst düzey protokol ziyaretleri gerçekleştirdi.

Kendi geliştirdiği önleyici, koruyucu ve iyileştirici hizmet modelleriyle Türkiye’de çocuk koruma alanında yürütülen sivil toplum çalışmalarında öncü bir rol üstlenen Koruncuk Vakfı yönetimi, İzmir’de üst düzey protokol ziyaretleri gerçekleştirdi. Koruncukköy Urla’da desteklenen kız çocuklarına yönelik sosyal sorumluluk projelerinin artırılması amacıyla İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran makamlarında ziyaret edildi. 

Ziyaretlerle ilgili konuşan Koruncuk Vakfı Mütevelli Heyet ve Yönetim Kurulu Başkanı Av. Dr. Figen Samuray, “Çok kıymetli İzmirli Mütevellilerimiz ve bağışçılarımızın destekleri ile 2019 yılında hizmete açtığımız Koruncukköy Urla, eğitime erişimleri risk altındaki kız çocuklarına umut olmaya devam ediyor. Onların sosyo-kültürel gelişimlerini de önemsiyor, bu amaçla yeni projeleri hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Başta Sayın Valimiz olmak üzere İzmir’in değerli yöneticilerine bize verdikleri destekler için şükran borçluyuz. Bu destek ülkemizin aydınlık geleceğinin garantisi olan kızlarımıza verilmiş önemli bir fırsattır” dedi. 

(Fotoğraf – Koruncuk Vakfı Mütevelli Heyet ve Yönetim Kurulu Başkanı Av. Dr. Figen Samuray ve Koruncuk Vakfı temsilcileri, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran)

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı