Jonas Blue & LÉON – Hear Me Say

 

Albüm satışları milyonlara ulaşan başarılı yapımcı Jonas Blue ve isveçli Pop sanatçısı Léon “Hear Me Say”i yayımladı. Heyacan dolu melodilileriyle dünyanın dört bir yanında dinlenecek dans hiti “Hear Me Say”, ister gece kulübünde ister evinizde olun, size neşe katacak!

 

J.Cole – The Off-Season

 

J. Cole, 2021’nin en iyi çıkışlarından birini yapan son albümü “The Off-Season” ile dijital platformlarda muhteşem bir başarı yakaladı. Her şarkısıyla Hot 100 şarkı listesine ulaşan albüm aynı zamanda ilk 40’a da girdi. Bu haftanın Top 100 listesinin ilk 10’unda 4 şarkısı bulunan albümle J. Cole, daha önce çok az müzisyenin elde ettiği bir başarıya imza attı.

 

Eminem – Killer

 

Eminem, Cordae ve Jack Harlow ile bir araya geldiği yeni remix’i “Killer”ı yayımladı.  “Music To Be Murdered By” albümündeki parçanın yeni bir sürümü olan “Killer” Eminem’den yeni bir dörtlük de içeriyor. Kariyeri boyunca dünya çapında albümleri 130 milyondan, single’ları 389 milyondan fazla satan başarılı sanatçının en son albümü "Music To Be Murdered By" 17 Ocak 2020'de piyasaya sürülmüş ve 279.000'den fazla satarak Billboard Top 200 listesinde 1 numaraya çıkarak sanatçının dokuzuncu stüdyo albümü olmuştu.

 

Metronomy – The English Riviera (2021 Band Remixes EP)

 

Metronomy grup üyeleri “The English Riviera” albümlerinin 10. yıldönümü şerefine remix parçalardan oluşan yepyeni EP’lerini duyurdu. Grup üyeleri 2011 yılında g kariyerlerini bambaşka bir boyuta getiren albümden favori şarkılarını seçerek kendi benzersiz yorumlarını kattılar. The English Riviera remix albümünün kapağı grubun solisti Joe Mount'ın portrelerinden oluşuyor.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı