Karşıyaka’da maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulması için toplu kullanım alanları, toplu taşıma araçları denetlendi.

Karşıyaka’da maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulması için toplu kullanım alanları, toplu taşıma araçları denetlendi.

Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır başkanlığında kurulan denetim ekibince Karşıyaka’da bulunan cafe, restoran, gıda üretim yerleri, kuaför, market, toplu taşım araçları maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulması konusunda denetlendi, uyarılar yapıldı.

İç İşleri Bakanlığının “Koronavirüs denetimleri” genelgesi doğrultusunda Kaymakam Çalışır başkanlığında oluşturulan denetim ekibinde ilçe Emniyet Müdürü Metin Yalçın, İlçe jandarma Komutanı Ahmet Karaman ve diğer kurum müdürleri ile birlikte Karşıyaka’daki işyerleri, toplu taşım araçları denetlenerek vatandaşlara uyarılarda bulunuldu.

Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır Karşıyaka’da vatandaşların uyarılara hassasiyetle uyduklarını, uymayanların uyarıldığını belirterek şunları söyledi. “Sağlık için, Hepimiz için” bir denetim ve bilgilendirme yaptık. Karşıyakalı vatandaşlarımız kurallara hassasiyetle uyuyor. Kurallara uymayan dışardan gelenleri de uyarıyoruz, zaman zaman cezalar kesiliyor.

Her zaman söylerim “hastalığı önlemek tedaviden daha kolaydır.” Dünya bu pandemi kabusundan kurtuluncaya kadar kurulların uyarılarına, koydukları kurallara uymak zorundayız.”

İZMİR / BEYAZ HABER AJANSI (BHA)