Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği'nin (KEMİAD) Olağan Genel Kurul Toplantısına katılarak, derneğe yeni katılan üyelere hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

Kemer Marina içindeki Hemingway Restoran’da yapılan kahvaltılı toplantıya, Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ali Bahar, KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkanı Dinçer Sarıkaya, siyasi parti temsilcileri ve KEMİAD üyeleri katıldı.

 

Toplantıda bir konuşma yapan KEMİAD Başkanı Sönmez, derneğin kuruluşundan bu yana yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

 

Kemer’deki turizm sektörü hakkında da bilgiler veren Sönmez, dernek olarak yapacakları projelerle ilgili değerlendirmelerde bulunarak, Kemer Kaymakamlığı ve Kemer Belediyesi ile iş birliği içerisinde çalışacaklarını kaydetti.

 

Toplantıda, fotoğraf sanatçısı Muhammet Dönmezer’in EnjoyKemer.com adlı fotoğraf sergisi de sunulurken, KEMİAD’a katılan yeni üyeler tanıtıldı ve üyeliğinde 20. yılını dolduran üyelere plaket taktim edildi.

 

Toplantı sonrası açıklamada bulunan Belediye Başkanı Topaloğlu, yeni üyeleri kutlayarak başarı dileklerini iletti. Başkan Topaloğlu, Kemer'e katkı sağlayacak olan her projeye Kemer Belediyesi olarak destek vermeye hazır olduklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı