Lipton Ice Tea‘Rengarenk Okullar’ projesi kapsamında Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın (TOG) desteği ile belirlenen eskimiş ve tadilat ihtiyacı olan okulların iç ve dış boyasını yenileyip öğrencileri gülümsetmeye devam ediyor. Son olarak Aralık ayında, Lipton Ice Tea’nin reklam yüzü Kerem Bürsin’in de katılımıyla İstanbul Gaziosmanpaşa’daki bir ortaokul, Toplum Gönüllüsü gençlerle birlikte renklendirildi.

 

Dünyanın en büyük yiyecek ve içecek şirketlerinden PepsiCo’nun içecek grubu markalarından Lipton Ice TeaToplum Gönüllüleri Vakfı’nın (TOG) desteği ile ‘Rengarenk Okullar’ projesi kapsamında öğrencileri gülümsetmeye devam ediyor. 

 

Lipton Ice TeaTürkiye’deki toplumsal dayanışma ve paylaşım geleneğine katkı sağlamayı hedefleyen ‘Rengarenk Okullar’ projesini, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) iş birliğiyle 2017 yılından bu yana sürdürüyor. Proje kapsamında, TOG tarafından belirlenen ve tadilat ihtiyacı olan okulların iç ve dış boyasının yenilenmesi sağlanarak çocukların hayatı renklendiriliyor; öğrencilerin daha renkli bir ortamda, daha mutlu eğitim görmelerine katkıda bulunuluyor.

 

Bu yıl, öğrencileri gülümsetmek amacıyla Lipton Ice Tea’nin reklam yüzü Kerem Bürsin’in de katılımıyla İstanbul Gaziosmanpaşa’daki bir ortaokul, Toplum Gönüllüsü gençlerle birlikte renklendirildi.

 

Sosyal sorumluluk projelerinde yer almanın insanların hayatını pozitif yönde etkileyebilmesi açısından çok önemli olduğunu söyleyen Kerem BürsinSosyal sorumluluk projelerinde önemli olan projenin doğru sonuca ulaştığını görmektir” diyerek şöyle devam etti: Özellikle gençlerimizle ilgili çalışmalar beni özellikle heyecanlandırıyor. ‘Rengarenk Okullar’ projesiyle sadece okullar bakım görmüş ve yenilenmiş olmuyor; gençlerimizin yaşamı da renkleniyor. Hem eğitime verdiği destek hem de gençlere yaptığı katkılar nedeni ile bu projeyi seviyorum. Sosyal sorumluluk projelerinin sürdürülebilir olması ve gerçek ihtiyaçlara yanıt verebilmesi çok önemli. Beş yıldır kesintisiz devam eden Lipton Ice Tea ‘Rengarenk Okullar’ projesi bu yaklaşımın çok güzel bir örneği. Lipton Ice Tea toplum için fayda yaratmaya odaklanan sorumluluk çalışmalarında buna dikkat ediyor. ‘Rengarenk Okullar’ projesi ile öğrencilerin okulları yenilenmiş olacak. Gençlere destek olmak ve okulları iyileştirmek harika bir duygu. Onlarla bu vakti geçirebilmek, konuşabilmek, düşüncelerini duymak çok güzel. Bu kadar heyecanlı bu kadar güler yüzlü ve bu kadar isteyerek yapmalarını görmek beni çok duygulandırdı. Hem de ilham verici. Gençler müthişler gerçekten. Proje kapsamında emeği geçen herkese teşekkürler” dedi.

 

 

PepsiCo Türkiye İçecek Kategorisi Pazarlama Direktörü Aslı Önder; Kategorinin lider markası  Lipton Ice Tea’nin topluma duyarlı yaklaşımı ile toplumumuza katkı sağlayacak kampanyalar ve sosyal sorumluluk çalışmaları yapıyoruz. 2017 yılında başlattığımız “Rengarenk Okullar” projemizi bu yıl da sürdürüyoruz. “Rengarenk Okullar” projemizle gençlere ulaşıyor olmak ve onların okullarını boyayıp yüzlerce gencin hayatını renklendiriyor olmaktan ve onları gülümsetmekten büyük mutluluk duyuyoruz. “Rengarenk Okullar” gibi sosyal sorumluluk projeleriyle tüketicilerimizin hayatlarına dokunmayı devam ettirmeyi hedefliyoruz. Projede bize destek veren Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ile kampanya süresince desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz.”

 

 

Toplum Gönüllüleri Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Didem Duru ise, “2017’den bu yana Lipton Ice Tea ile birlikte, Toplum Gönüllüsü gençlerin öncülüğünde okulları renklendiriyoruz. Çocukların hayal dünyalarını renklendirmek, onların daha iyi koşullarda eğitim almalarını sağlamak bizi çok mutlu ediyor. Bu açıdan, “Rengarenk Okullar” çok kıymetli bir sosyal sorumluluk projesi. Lipton Ice Tea ekibine, Toplum Gönüllüsü gençlere ve bu yıl projeye destek veren Kerem Bürsin’e teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı