Antalya ilinde yer alan Alanya İlçesi içerisine kırmızı ışıkta geçtiği tespit edilen şoför kaldırımda yürümekte olan şarkıcı Lara ve yeğenine çarpmış durumda. Söz konusu kaza esnasında Lara ile birlikte yeğeni hafif bir şekilde yaralandı.

Güllerpınarı Mahallesinde yer alan Ahmet Tokuş Bulvarı’nın üstünde saatler 16:30 civarında gerçekleşmiş olan söz konusu bu kaza esnasında ilçe merkezine doğru seyir halinde bulunan 06 BFB 859 plakasına sahip şoförü tespit edilemeyen bir tne otomobil, iddialara bakılırsa kırmızı ışık ihlali yaptı. Bu esnada, karşı şeritten gelmekte olan farklı 07 NOT 79 plakasına sahip hafif ticari araba dönüş yapmaya çalıştığından dolayı, karşı şeritten gelen otomobil şoförü ani bir şekilde manevra yapıp kontrolden çıkmış oldu.

Kontrolden çıktığı açıklanan araç ilk olarak kaldırımda yürümekte bulunan Asıl ismi Fatma Nur Keskin olarak bilinen şarkıcı Lara ve yanında yer alan yeğeni Y. H. A. çarpmasından sonra restorana girip durdu. Burda da tedavi altına alınmış bulunan Lara Keskin ile birlikte yeğeninin hayati tehlikesinin bulunmadığı ifade edildi. Kazayla alakalı olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.

Lara Keskin, 2000’li senelerin en enteresan çıkışlarından bir tanesini ”Allah Versin” isimli şarkı ile birlikte ”Adam Gibi Adam” isimli şarkılarıyla yapmıştı. Öte yandan ”Allah Versin” adlı şarkısıyla 2003 senesinin en iyi çıkış gerçekleştiren kadın sanatçısı seçilmeyi başardı.