Zorlu PSM’nin sahne arkasında ‘Kuliste Röveşata’ başladı!

Zorlu PSM’nin kulislerinde neler olduğundan, etkinlik öncesi birbirinden ünlü sanatçıların kulis heyecanlarına, sahneye hazırlık aşamalarından kulisteki en özel zevkleriyle sahnede yaptıkları hatalar, tarihten silinmesini istedikleri ustalar ve sahnede aralarında ne konuştuklarına kadar birbirinden farklı konuların konuşulduğu “Kuliste Röveşata” programının ilk bölümü Zorlu PSM YouTube kanalında yayınlandı. 

Zorlu PSM YouTube kanalında Zeynep Ocak’ın sunduğu, editörlüğünü Kutsal Motor ekibinin yaptığı yepyeni program ‘’Kuliste Röveşata’’nın ilk bölüm konuğu olan Mabel Matiz; müziklerini bestelemek istediği filmlerden, konserlerinde ona en ilham veren şeylerden günlük rutinlerine kadar her şeyi tüm samimiyetiyle paylaştı.

Zorlu PSM sahnelerindeki etkinliklerin sahne arkasında, birbirinden ünlü sanatçıları etkinlik öncesi yakalayıp onlarla sohbet ederek heyecanlarını paylaşıp doyasıya muhabbetle eğlenceli dakikalar yaşandığı ‘’Kuliste Röveşata’’ programı, Zorlu PSM YouTube kanalında başladı. Editörlüğünü Kutsal Motor ekibinin yaptığı Zeynep Ocak sunduğu “Kuliste Röveşata”nın ilk bölüm konuğu ise “Antidepresan” şarkısıyla son günlerde listeleri altüst eden başarılı müzisyen Mabel Matiz oldu.

“Hoşlandığım kişinin karşımda oturması inanılmaz gaza getirir”

Zeynep Ocak’ın program başında takılara meraklı olan Mabel Matiz’e kulisindeki birbirinden güzel kolyeleri inceledikten sonra “Performansın sırasında konserinde seni en çok ne gaza getirir?” sorusu soruldu. Mabel Matiz, Zeynep Ocak’a “Hoşlandığım kişinin karşımda oturması inanılmaz gaza getirir. İçimden inanılmaz birisi çıkar bir anda ve beni aşırı derecede yükseltir bu durum.” yanıtını verdi. Ardından “Şu anda prodüksiyon zorluklarından bağımsız olarak hemen yarına ayarlanmış bir konserin olsa nerede sahneye çıkmak isterdin?” sorusunu soran Zeynep Ocak’a “Glastonbury Festival ile Londra’daki Royal Albert Hall Sahnesi’nde sahneye çıkmayı çok isterdim.” yanıtını verdi.

“Tarkan’ın ‘Ölürüm Sana’ şarkısını doksanlı yıllardan kurtarırdım”

Zorlu PSM kulis koridorlarından 90’lar Türkçe pop hakkındaki detaylı ve eğlenceli sohbetleriyle Mabel Matiz’in konser hazırlığı sırasındaki sahnesine gelen Zeynep Ocak ve Mabel Matiz, Zeynep Ocak’ın “90’lardan yalnızca bir şarkı kurtarma şansın olsa hangi şarkıyı kurtarırdın?” sorusuna “Birçok şarkı var ama sanırım Tarkan’ın ‘Ölürüm Sana’ şarkısını kurtarırdım” yanıtını verdi. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı