Ünlü aranjör ve Dj Mahmut Görgen bir gazeteye verdiği röportajda müzikte reform yapacağı ifadelerine yer verdi.

Ünlü aranjör ve Dj Mahmut Görgen bir gazeteye verdiği röportajda müzikte reform yapacağı ifadelerine yer verdi. Son dönemlerde çıkardığı başarılı single çalışmalarının yanında yaptığı paylaşımlarıyla da sık sık gündem olan Görgen röportajında müzik tarzı ve ekibine de açıklık getirdi.

DJ’lerin yavaş yavaş star gözüyle görülmeye başladığına değinen Görgen, sanatçıların orkestrayla beraber çıkması çok masraflı olduğu için son dönemlerde sık bir şekilde DJ’lerin tercih edildiğinden söz etti. DJ olmanın zorluklarına da değinen genç DJ müzik yaparak müzikseverlerle buluşmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.

Röportajda sorulan sorulara içtenlikle ve samimi cevaplar verdiği görülen Mahmut Görgen, kendi tarzını yarattığını ve kendi oluşturduğu ekibiyle müzik kariyerine devam ettiğini ifade etti. Özel hayatıyla ilgili sorulan soruya da kısaca cevap veren Görgen kızların DJ’lere güvenci olmadığına vurgu yaptı.
‘Albüm projesi var mı?’ sorusuna ‘Single projelerimiz var’ şeklinde yanıt veren ünlü DJ takipçilerini de yeniden heyecanlandırdı.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)