MorNarpın & Yeşil Kasaba söz ve besteleri kendilerine ait olan “Yağmur Yağmur” adlı yeni şarkılarını tüm dijital platformlardan müzikseverlere buluşturmanın heyecanını yaşıyor. Daha önce çıkardıkları “Eğreti” adlı çalışmaları ile müzikseverlerden tam not alırken “Yağmur Yağmur” adlı şarkıları için Sarıyer Gümüşdere sahilinde şarkılarını kliplendirirlerken yönetmen koltuğuna da Türkiye’nin başarılı yönetmenlerinden Buğra Karaçam yönetmen koltuğunu oturdu.

 

MorNarpın&Yeşil Kasaba klipleri için özel eğitim almış 7 atı kullanarak kliplerinde görselliği daha da mükemmelleştirdiler.

Şarkılarının kısa sürede çok sevilmesinin ardından konser teklifleri alan MorNarpin &Yeşil Kasaba’nın “Yağmur Yağmur” adlı şarkıları da bir çok radyo tarafından en çok istek alan şarkıların başında gelmelerinden dolayı mutluluklarını ifade ederlerken
“Müziğin kendileri için nefes almak gibi bir ihtiyaç olduğunu” ifade eden MorNarpin& Yeşil Kasaba yeni çıkardıkları çalışmaları “Yağmur Yağmur” adlı müzikseverler tarafından beğeni ile karşılanırken şarkıları kısa bir sürede 450 bin civarında müziksever tarafından izlenirken klip yorum yağmuruna tutuldu.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)