Trendyol’un Instagram hesabı üzerinden canlı gerçekleşen “Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular” programının bu haftaki konuğu Müge Boz oldu. İkinci çocuğu istediklerini söyleyen güzel oyuncu, Vina’da olduğu gibi onun da cinsiyetini öğrenmek istemediğini belirtti. Yayında uzaylılardan korktuğunu itiraf eden Boz, bu korkusunu bir ara eşine de bulaştırdığını açıkladı. Sosyal medya içeriklerine ilişkin de konuşan Boz, kariyerinde başına gelen talihsiz bir olayı da paylaştı.

Her Perşembe Trendyol Instagram hesabı üzerinden ünlü isimlerin konuk olduğu “Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular” canlı yayın programının bu haftaki konuğu Müge Boz oldu. Mert Vidinli’nin sorularını yanıtlayan Boz, iş ve özel hayatına ilişkin samimi açıklamalarda bulundu. İkinci çocuğu istediklerini söyleyen Müge Boz, “Biz Vina’nın cinsiyetini öğrenmedik. Kız ya da erkek benim için farketmiyor. İkisini de çok istiyorum. İkincisinin de cinsiyetini öğrenmem. Bu şekilde daha heyecanlı” dedi.

Instagram’da ve Youtube kanalında içerik üreten Boz, “Sosyal medyada çok karışık bir kitle var karşımızda. Her birine kendimi nasıl anlatacağım diye düşünürken biraz geri durmuştum. Ancak risk almayı, yeni şeyler denemeyi severim. Oyunculuk ve sunuculuğun yanı sıra daha önce reklam ajansında, halkla ilişkiler ajansında çalıştım. Müşteri tarafını da iyi biliyorum. Sosyal medyada bunların hepsiyim. Kendi içeriğimi yaratıyorum, kamera önündeyim, yönetmenim. Her şeyi yapabiliyorum. Bu dünyanın özgürlüğü hoşuma gidiyor. En çok kendin olabildiğin alanlardan bir tanesi. Sosyal medyanın bu tarafını seviyorum” diye konuştu.

Uzaylılardan korkuyorum

Vidinli’nin en çok korktuğun şey ne sorusunu yanıtlayan Boz, uzaylılardan çok korktuğunu söyledi. Bu konuda çok fazla kitap okuyup filmler izlediğini belirten güzel oyuncu, uzaylılar beni kaçırır mı acaba diye aklından geçirdiğini, bu korkusunu bir ara eşi Caner’e de bulaştırdığını açıkladı.

Yemek yapmayı deney olarak görüyorum

Mutfakta iyi olduğunu ve çevresinden güzel yemek yaptığına dair dönüşler aldığını belirten Boz, “Ben bir yaptığım yemeği bir daha yapmıyorum. Yemek yapmayı deney olarak görüyorum o yüzden sürekli farklı şeyler deniyorum. Hindistan cevizi sütlü makarnayı ve böreği çok iyi yaparım. Karbonhidratçıyım ancak yememeye çalışıyorum” dedi.

Kariyerinde başına gelen en talihsiz anlarından birini de paylaşan Boz, “Canlı yayında çok uzun süre konuştuktan sonra boğazım kurudu. Boğazımı temizlemem gerekiyordu ama yapamadım. O an sesim kısıldı. Canlı yayından çıkmak zorunda kaldım” diyerek o anları anlattı.

Salgın sona erdiğinde Londra ve Barcelona’ya gitmeyi çok istediğini söyleyen Boz, bu iki şehrin gözünde tüttüğünü listenin Amerika, Bali diye uzadığını belirtti.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)