Multinet Up ve Haribo iş birliği ile gerçekleştirilen kampanya ile MultiNetliler sevdiklerinin fotoğrafını en güzel mesajlarla kişiselleştirebilecekleri Haribo Minis’i özel indirimle satın alma fırsatı kazanıyor.

 

MultiNet yemek kartı kullanıcılarına ayrıcalıklar sunan kampanyalara bir yenisi daha eklendi. Haribo iş birliğiyle gerçekleştirilen kampanya kapsamında MultiNet ve MultiGift kullanıcıları, Haribo’nun çevrimiçi mağazasından yapacakları Haribo Minis hediyesi alışverişlerinde sevdiklerinin fotoğrafını, en güzel mesajlarla ürünün üzerine taşıyabiliyor.

 

İçeriğinde toplam 100 adet 10 gr paketlerden oluşan lezzetli Haribo Minis’in kişiselleştirebilen hediyesine sahip olmak isteyen MultiNet’liler, MultiNet yemek kartı veya MultiGift hediye kartındaki bakiyeleri ile ödeme yapabiliyor. Stoklarla sınırlı kampanya 28 Şubat 2022 tarihine kadar devam ediyor.

 

Kampanyadan yararlanmak için hariboshop web sitesine üye girişi yaparak Haribo Minis hediyesini alışveriş sepetine eklenmesi, üzerinde yer alacak fotoğraf ve mesajların yüklenmesi gerekmektedir. Sepet özetindeki kampanya kodu bölümüne ise MultiNet’lilere özel olarak verilen ‘MLTNT10’ indirim kodu girilmelidir. İndirim kodu her bir üyelik için tek seferlik kullanımda geçerlidir. Ayrıca, aynı anda birden çok promosyon ve hediye çeki kullanılamamaktadır.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı