Türkiye Değişim Partisi (TDP) MYK üyesi ve genel sekreter yardımcısı olan Muzaffer Rıza Nerse, Anneler Günü ile ilgili mesajlar verdi. Toplumu var eden kişinin anne olduğunu vurgulayan Nerse, "Bir anne, isterse dünyayı değiştirebilir. Güzel nesiller yetiştirecek olan annelerimizin her zaman hatırlanmasını temenni ediyorum" dedi.
 
 
Annelerin karşılıksız sevgi ve şefkat beslediğini ifade eden Nerse, "Annelerimiz vermiş olduğu sevgi ve şefkat ile bizi her zaman en iyisine yönlendirendir. Toplumu ortaya çıkaran annelerin, almış olduğu bu sorumluluk için onlara minnettarım" diye konuştu. Anneliğin asla bir karşılığı olamayacağını belirten genel başkan yardımcısı Nerse, şunları ifade etti:
"Annelerimizin fedakarlığının asla karşılığı olmayacağını biliyoruz. Ancak yaşadıkları toplumsal sorunları çözüme kavuşturabilmek için politikalar üretmeyi kendimize borç biliyoruz. Annelerimizin hak ettiği kıymeti görebilmesi için kadınlarımızın toplumsal ihtiyaçlarını temel alıyor ve parti politikalarımızı sevgiyle örüyoruz. Annelerimizin gördüğü kıymetin giderek artacağı gelecek günler temenni ediyorum. Bu vesileyle başta annem ve eşim olmak üzere, tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum."

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı