Henüz yeni baba olan Müzisyen Sinan Güleryüz, baba olmanın kendisinde hissettirdiği duyguları ve kızı ile arasındaki sıcak bağı MAG Haziran’da anlattı. 

Müzisyen Sinan Güleryüz ve oyuncu eşi Özge Özder, geçtiğimiz günlerde bebeklerine kavuşmuştu.   Çiçeği burnunda baba Sinan Güleryüz, baba olduğunda hissettiği duyguları, kızları için gelecek planlarını MAG okurları ile paylaştı. 

Baba olduğunda ilk hissettiği duyguları paylaşan Sinan Güleryüz “O saniye itibariyle hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı. İnanılmaz bir duyguymuş bu. Sizden bir parçaya bakmak, ona dokunmak, koklamak, nefes alışından tedirgin olmak, her şey yolunda mı? diye sürekli kontrol etmek… Sayamayacağım binlerce şey var. Ama hissettiğim ilk şey; Luna doğumhanede ağlarken yanına gittim, hemşireler kundaklıyorlarken eğilip “Kızım, korkma ben artık yanındayım” dediğimde bir anda sesimi tanıyıp susması ve o an yaşadığımız şoktu. Sanki aylarca Özge’nin karnından beni hep dinlemiş ve sesimi tanıyıp buna olumlu bir tepki vermişti. Bu benim için inanılmaz bir durumdu. Özge’nin karnındayken Luna’ya fazlaca gitar çalıp şarkı söylerdim. Bir gün bunu denedim ve sanki daha önceden birçok sefer bunu önceden duymuş gibi dikkat kesilip gülümsemeye başladı. Sanıyorum ses dediğimiz şeyin ne kadar önemli olduğunu gösteren iki eşsiz olayı görmüş olduk bizde…” açıklamasında bulundu. 

 

Baba olmaktan korktunuz mu? Sorusuna ise samimiyetle cevap veren Güleryüz “Ben baba olmayı çok önce istemeye başladım ki. Hatta çocuklarla diyaloğum hep çok farklı olmuştur. Gittiğimiz her yerde çocuklara mutlaka zaman ayırırım ve kısa bir süre sonrada onların oyun abisi olmayı başarırım. Sanıyorum bu da küçüklükten gelen bir alışkanlık. Voleybol oynadığım zamanlar da hep alt takımlara, küçük yaş gruplarına abilik yapardık. Bir abi ileride de bir baba olmanın duygusuna ben çok önceden girmiştim zaten” dedi. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı