NVIDIA, 3 boyutlu modelleme ve oyun grafikleri konusunda farkındalık yaratmak amacıyla Navras Akademi ile yürüttüğü NVIDIA Studio Workshop eğitim serisine devam ediyor. Serinin üçüncüsü 28 Nisan Çarşamba günü 19.30’da NVIDIA GeForce Twitch kanalında gerçekleşecek.

 

NVIDIA, yaratıcı uygulamalarla çalışırken sanatçılara, yaratıcılara ve 3D geliştiricilere en iyi performansı ve güvenirliği sağlayan NVIDIA Studio platformunu kullanarak Navras Akademi ile workshop serisi düzenliyor. NVIDIA Studio Workshop Serisi’nde 3 boyutlu modelleme ve oyun grafikleri konusunda bilgiler verilerek bilgisayar oyunu oluşturmanın temel adımları konusunda ücretsiz eğitimler veriliyor. Eğitimlere 3 boyutlu modelleme ve oyun grafikleri uygulamasıyla ilgilenen herkes katılım sağlayabiliyor. NVIDIA Studio Workshop Seri’sinin ilk iki bölümünde 3B karakter modelleme, karakter yaratma ve animasyonu üzerine eğitim verilirken yeni yayında motion capture (hareket yakalama) tekniği anlatılacak.

 

Sanatçıları ve endüstri profesyonellerini destekleyen NVIDIA Studio platformu; 3D, render alma, video düzenleme, hareketli grafik, fotoğrafçılık, grafik tasarım, mimari görselleştirme ve yayıncılık gibi yaratıcı alanlarda kullanıcılara yüksek performans sağlıyor. NVIDIA’nın sektör lideri GPU'ları ve Studio Sürücüleriyle yaratıcı uygulamalar, ilham verici bir performans ve yetenek düzeyiyle gelişiyor ve hız kazanıyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı