Arapça Seslendirdiği şarkı ile Adana’nın Maya Diab’ı olan  Şimal,  Türkiye’nin Maya Diab’ olmak istediğini söyledi.


Orta Doğu’nun sevilen ismi Lübnan ‘ın Divası olarak tanınan Maya Dİab ‘ın sosyal medyada en cok dinlenen  Ya Asmar şarkısı  Türkçe versiyonu olarak bildiğimiz( Esmerin Adı Oya) sözü müziği Azer Bülbül ‘e ait olan  Esmerin adı oya  isimli  şarkıyı sahnelerde Arapça ve Türkçe olarak seslendiren Şimal Saraç , çıktığı mekanlarda ve düğün etkinliklerinde kendisine en çok istek gelen şarkı olduğunu  ve Şarkıyı Arapça söyledikten sonra Adana’nin Maya Diab’ı olarak adı çıktığını söyledi.

80’ler ve 90’lar tarzı ile tanıdığımız Şarkıcı Şimal Saraç, Alpay Aydın prodüktörlüğünde gerçekleştirilen birçok ünlü ismin yer aldığı Coverz projesiyle fırtına gibi esecek.

 Tarkan’ın bir çok albümünün prodüktörlüğünü ve aynı zamanda menajerliğini yapmış olan ve ( Dön bebeğim, Kıl oldum abi ,Asla Vazgeçemem ,Selam ver gibi  ) hit olmuş şarkıların bestecisi  Alpay Aydın, Şimal Saraç ile Coverz isimli projede birlikte yer alıyorlar .

Sözü ve müziği Ümit Sayın’a ait olan Güller Ağlamaz isimli 90’larda sevilen muhteşem bir eserin cover’i ile yakında tüm dijital platformlarda yerini alacak.

Şimal Saraç bu Single ile   yaza damgasını vuracak.  

 Müzik ve  klip yönetmenliğini Baran Etik tarafından  İstanbul Beykoz Acarlar ‘ da  klip çekimleri gerçekleştirildi.
Tüm dijital platformlarda yakın zamanda yerini alacak olan parçanın klip çekimi iki gün sürdü.  

Sesi ,sahnesi  ve sahne Show ile dikkatleri son dönemde üzerine çekmeyi başaran  Şimal Saraç ,kendisine yapışan bu  Esmerin adı oya adlı şarkıyı Arapça ve Türkçe farklı bir  versiyon ile yapmak istediğini dile getirdi Lübnan Divası Maya Diab büyük hayranı olan ve böyle sevilen başarılı ve güçlü bir sese sahip bir sanatçıya benzetilmesi benim için çok büyük gurur diyerek Adana’nın Maya Diab ı olarak başlayan bu yolculukta Türkiye’nin Maya Diab’ olmaya aday olduğunu söyledi.